lunch: groentensoep & kaiserschmarrn met appelmoes
|
2000 kcal
|
Vet: 90,77g | Eiwit: 100,49g | Kolhy: 207,46g.
Lunch: Groentensoep, Gekookte Wortelen, Bereide Koolrabi (zonder Olie Bereid), Maggi Basis Voor Soep Kip, AH Boerensoepgroente, Bonduelle Diepvries Doperwten, Lidl Appelmoes, Campina Botergoud Ongezouten Roomboter, Kokosolie, Dr. Oetker Vanillesuiker, Your Organic Nature Wijnsteen Bakpoeder, Smaakt Speltbloem, Smaakt Boekweitmeel, Ei. Diner: Campina Botergoud Ongezouten Roomboter, Campina Halfvolle Melk, Milbona Fromage Gratin Mix, AH Crème Fraiche Light, Aardappelen (zonder Schil, met Zout, Gekookt), Spinazie, Kabeljauwhaasje. Snacks/Andere: Campina Halfvolle Melk, Abrikozen, AH Nectarines, Oppo Healthy Ice Cream Salted Caramel, Oppo Choc Chip Cookie Dough, Kees Kaas. meer...
|
|
Reacties
Ohhhh dat vond ik altijd zo lekker op wintersport .....🤪
18 jul 18 door lid: suzannevdv
|
stomme vraag misschien, maar wat is het? Ken het niet namelijk.. lijkt het op pannenkoek qua smaak?
18 jul 18 door lid: Healthy1986
|
@ HEALTHY ja het is een soort van dikke luchtige pannenkoeken die in stukjes wordt getrokken. Dan nog met wat roomboter de stukjes bakken in de pan. Ik eet het ook altijd met de wintersport maar in de zomer is het net zo lekker.Eigenlijk voor mijn kinderen gemaakt, maar toen lustte ik ook wel een portie.😉
18 jul 18 door lid: Biene Mays
|
Oeh, klinkt erg goed.. maar niet goed voor mij op het moment. 😁
18 jul 18 door lid: Healthy1986
|
HEALTHY, je kan het redelijk gezond bereiden
15 gram boekweitmeel
60 gram speltbloem
1 kl tl wijnsteenpoeder
2 eieren
125 ml melk
( splitsen en eiwit stijf kloppen met snufje zout,)
Vanilleextract
1,5 grote El sukrin( suikervervanger)
evt. heel klein snufje kaneel
Eigeel ,melk,en droge bestanddelen goed mengen
Eiwit erdoor scheppen.
In meerdere kleine pannen kleine pannenkoekjes voorzichtig bakken met kokosolie zodat ze nog niet helemaal gaar zijn.
Oven op 180 graden zetten en op bekleedde bakplaat pannenkoeken afbakken terwijl je rest van het beslag bakt
Alle pannenkoeken met 2 vorken in stukjes trekken en in grote pan met wat grasboter nog een keer kort bakken, gewelde rozojnen erbij .Serveren met sukrin melis en zelfgemaakte appelmoes of pruimen compot
19 jul 18 door lid: Biene Mays
|
Kende ik nog niet, lijkt me wel erg lekker, ga het eens proberen, thnx!
19 jul 18 door lid: Ahart88
|
Oh jij hebt een gezonde variatie....
Zal ik volgende week ook eens proberen!😀
19 jul 18 door lid: suzannevdv
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
Biene Mays's Gewicht Geschiedenis
|