Elfje69's Logboek, 02 jul 18

Omdat Elfje aan moet sterken een heeeele grote pan bloemkool-nasi! Helemaal voor MOI :-p

Bekijk Dieet Kalender, 02 juli 2018:
1352 kcal Vet: 69,89g | Eiwit: 85,97g | Kolhy: 83,66g.   Ontbijt: AH Jazz Appels, Funksjonell Sukrin Gold, Alesto Mixed Nuts, Smaakt Gebroken Lijnzaad, Milbona Turkse Yoghurt, Konings Magere Naturel Kwark. Lunch: AH Wilde Perziken, Funksjonell Sukrin Gold, Milbona Turkse Yoghurt, Konings Magere Naturel Kwark, Ei, Philadelphia Naturel Light, Brood enzo, Molenbrood van Koolhydraatarmere Broodmix. Diner: Alesto Pinda's Geroosterd en Gezouten, Koningsvogel Sambal Badjak, Kikkoman Sojasaus, Ketjap Manis Kentel No. 1, Lidl Kip Dijfiletreepjes Gyros, AH Gebroken Sperzieboontjes, AH Courgette, Nevo Paprika Groen Rauw, AH Gesneden Uien, Champignons, Lapalisse Avocado Olie, AH Bloemkool Roosjes. Snacks/Andere: Fat Bombs, Peanutbutter fudge, Sweet Corner Zoete Drop Suikervrij. meer...
2259 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

32 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Elfje, fijn dat je je beter voelt. Wel goed dat je een powernap gaat invoeren, je zal toch jezelf even goed moeten voorzien van de nodige rust voor je herstel momenteel. Bedankt voor het recept. 
04 jul 18 door lid: Tijmpje
Aftrekken van de belasting? Ik hoorde van niet , omdat het niet medisch is. Zou het nu toch nog te proberen zijn? Na 4 jaar? 
04 jul 18 door lid: annemiek rembil
Elfje , je schrijft correcties? Heb je meerdere? Ik weet dat er nu ook iets gedaan is . 
04 jul 18 door lid: annemiek rembil
Annemiek, normaliter trek je kosten af die je gemaakt hebt in het jaar waarover de aangifte gaat. Dat kan officeel na 4 jaar dus niet meer. Bovendien krijg je natuurlijk alleen het stukje belasting van het bedrag dat boven de drempel ligt, terug. Bij grotere bedragen kunnen er natuurlijk wel ineens vraagtekens rijzen en kan je verzocht worden om de factuur te overhandigen. Dat is een risico. Dubbel risico zelfs, denk ik, als het klopt da alleen echt medisch noodzakelijke kosten afgetrokken mogen worden.  
04 jul 18 door lid: Tijmpje
Annemiek, je kan het alsnog opvoeren, het is alleen wel ff gedoe want je niet de aangifte over dat jaar opnieuw doen. Het is dus WEL aftrekbaar. "Medisch noodzakelijk" is de term die verzekeraars wordt gebruikt, vooral om NIET te hoeven betalen, de belastingdienst gebruikt de norm: het is uitgevoerd door een medisch specialist in een ziekenhuis, dus het zijn zorgkosten. Ik kan je de links wel even via pb toesturen. 
04 jul 18 door lid: Elfje69
Oké, duidelijk Elfje. Weer wat bijgeleerd. 
04 jul 18 door lid: Tijmpje
En over het bedrag... Het ligt dus aan jullie gezamenlijke inkomen dat het bepaalt, maar dat kan dus nog lekker oplopen hoor, ik kreeg volgens mij ca €1200 terug. 
04 jul 18 door lid: Elfje69
Tijm, 😂😉. Ik heb me er ook echt in vastgebeten hoor, want het is taaie materie 🤔 
04 jul 18 door lid: Elfje69
Annemiek, en vwb het meervoud: ik heb deze keer idd door deze nieuwe chirurg ook m'n buik opnieuw laten doen. de vorige had dan wel het huidoverschot weggehaald, maar zich er verder met een jantje-van-leiden vanaf gemaakt. deze keer fleur-de-lis. ook het vorige litteken lager gemaakt zodat het nu onder m'n broekje gaat vallen. en m'n navel ondieper gemaakt, want die ging smetten. Wil je m'n sofinummer ook weten? 😂😬😂 
04 jul 18 door lid: Elfje69
😂😂😂😂 
04 jul 18 door lid: Tijmpje
Annemiek, heb je ff een pb gestuurd mbt de belasting zaken 😘 
04 jul 18 door lid: Elfje69
Bedankt nogmaals. Ik wilde het graag weten omdat ik die van 4 jaar geleden ook niet echt goed vind! Onderbuik wel, maar vanaf zijkant navel bigint het dikker te worden, tot bovenaan buik. Ben toen 3x terug geweest met mijn klacht. 2 opinion, gaf mij eerst gelijk, later zei hij wat anders. Toen zgn opnieuw verzoek in een kliniek. Stom, want daar werkte mijn pc ook. En deze zei dat het wel goed was, misschien iets van 1 centimeter kon weg , maar zou niet mooier worden. En ze zei dat het inderdaad vet achter mijn maag was , waar ze niet bij kunnen. Nu is dus mijn onderbuik plat, maar erboven nog steeds een zwembandje, als ik zit. Met staan kan ik hem nu inhouden. Lijkt ook net of het nog dikker wordt! Ik hoorde ergens dat huid een "herinnering" heeft, en altijd terug wil naar oorspronkelijke staat. Maar goed, ben er nog wel blij mee, want het scheelt wel. Wel vervelend dat een pc zo makkelijk is, terwijl er zoveel voor betaald moet worden. Hij zei zelfs, maakt niet uit wat anderen vinden , ik vindt hem prachtig. 
04 jul 18 door lid: annemiek rembil
Hè, vergeet ik nog je burgerservicenummer te vragen :)  
04 jul 18 door lid: annemiek rembil
Ik ga je er straks nog een pb over sturen, voordat iedereen m'n burgerservicenummer wil 😉 
04 jul 18 door lid: Elfje69
Annemiek ik heb die rol ook.. Buik wordt platter maar ook toen ik 60 kilo woog had ik m.. Echt super irritant en vind 't lelijk staan.. Een te kleine bh/bikini is niet.. 😓 ik kan m alleen niet inhouden hihi (zit echt precies onder mijn bhrand 
04 jul 18 door lid: Mootjuh0107
Annemiek, heb je nog een heeeeele uitgebreide pb terug gestuurd 😂 
04 jul 18 door lid: Elfje69
Dank je, ga zo kijken ♡ 
04 jul 18 door lid: annemiek rembil
Courgette'bootjes' waren heerlijk. Manlief vond het ook lekker Schrok alleen wel met invoeren van de kcal die de mayonaise leverde dus die had ik vervangen door halfvolle slasaus en dat was prima gegaan. Verder een lepel mexicaanse kruidenmix erbij gedaan. Erg lekker alles zo. Ga ik zeker vaker maken.  
04 jul 18 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Elfje69's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.