Salmaaaaa's Logboek, 24 jun 18

Een foto van mezelf in sportkleding. Zoals jullie kunnen zien heb ik geen ondergewicht. Er zal ook niemand zijn die me te dik vindt en ik vind mezelf ook niet TE dik, maar ik vind wel dat het hier en daar (buik en bovenbenen) best wat strakker kan.

Bekijk Dieet Kalender, 24 juni 2018:
1214 kcal Vet: 53,94g | Eiwit: 88,96g | Kolhy: 79,50g.   Lunch: AH Goudse Kaas Jong Belegen 48+, Pesto Saus, Aldi Extra Volkoren Brood. Diner: Pesto Saus, Gebakken of Geroosterde Zalm, AH Verse Pasta Tagliatelle . meer...

15 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik vind het super stoer dat je deze foto plaatst. Je stelt je kwetsbaar op want je weet dat mensen commentaar gaan geven! ik zie een zeer slanke jonge dame die ik gerust DUN durf te noemen. Ik denk dat jij in de spiegel iets anders ziet dan wij zien.... dat zal altijd lastig blijven. ga alsjeblieft werken aan je zelfvertrouwen ipv een lager getal op de weegschaal. Je bent prachtig en ik zie nergens een grammetje teveel! Ga genieten van het leven en flikker je weegschaal weg!  
23 jun 18 door lid: Danielle@75
Eens met daanrenee. Je ziet er goed uit! En om strakker te worden zal je meer spiermassa moeten gaan kweken. Alleen gewicht afvallen wordt je alleen maar dunner van, als jou lichaam op bepaalde plekken iets meer opslaat zal dat zo blijven. Dus dan blijft met alleen afvallen de verhouding hetzelfde. Persoonlijk vind ik dat je wel ietsjes mag aankomen.;) 
23 jun 18 door lid: Kell.
Je ziet er top uit en zeker zoals je omschreef valt het reuze mee maar je probleem is denk ik door te.veel insuline pieken van jouw voeding opslag van vet rond je middel begrijp mij niet verkeert he dat ik dit als dik zie Ga voor je zelf eens op 1400 calorien zitten en een goede macro verdeling van koolhydraten vet en eiwit en goede keuzes maken van voeding en wat krachtraining hoeft geen zware krachttraining te zijn supersets shape je je lichaAm Goed eten enje zult wonderen Zien Wil je meer info Mag mij altyd pb sturen 
23 jun 18 door lid: S41
Hee, ik vind je er super uitzien! Ik denk dat je jezelf alleen strakker zal krijgen door spieren te kweken en dus aan te komen. Ik snap dat dat eng is. Ik heb 5 jaar geleden hetzelfde gehad toen ik meer ging sporten. Ik woog altijd 48kg en toen ineens 53. Toen zag ik er nog precies hetzelfde uit, precies dezelfde maat maar dan met sixpack.  
24 jun 18 door lid: deverlichting
Dat kun je doen door te sporten! Ik snap wat je bedoeld hoor maar afvallen zal het niet strakker maken, buikspier oefeningen en been/kont oefeningen helpen heel snel. Ik doe het nu 2,5week en ik zie al resultaat. Denk dat jij het nog sneller zult zien omdat je nog een stuk slanker bent dan ik. Maar echt, beetje sporten en bam. Hoef echt niet veel! 
24 jun 18 door lid: lgreinerart
En daarbij veel eiwitten ( kwark en ei etc) eten, omdat benen en buik de grotere spieren zijn zullen die ook het snelste er beter uit zien. En je verbrand er ook nog veel kcal mee 
24 jun 18 door lid: lgreinerart
Wauw.. als je geen koste wil maken en echt iets wil doen ga planken. Zoek het even op om te kijken hoe je moet planken. Dat voel je echt en ja meer eiwitten. Milde kwark/magere kip noten niet meer dan 25 gram.eieren.. hoop dat het je lukt.. succes. 
24 jun 18 door lid: bianca114,7
Eens met Daanrenee. Eet gezond en ontzie jezelf niet van de snacks (het moet vol te houden zijn) voor spieren zijn eiwitten nodig. Ga planken als je zichtbare buikspieren wil. Maar bovenal geniet van je prachtige mooie jonge goedgevormde lijf!! 
24 jun 18 door lid: jong1432
Ga lekker sporten inderdaad! Je hebt een heel goed lijf, ben daar dan ook lief voor. Doe de weegschaal anders een tijdje weg. En genoeg en gezond eten erbij, uithongeren heeft geen zin. En af en toe “fout eten” is ook geen ramp. Vooral genieten. Succes! 
24 jun 18 door lid: Sissel75
Ik vind je er prachtig uitzien maar het gaat erom hoe blij jij met jezelf bent uiteindelijk. Als je strakker wil worden zou je een afspraak kunnen maken met een personal trainer bij een sportschool. Die kan dan samen met jou kijken wat jij precies wil, wat haalbaar is en wat je eventueel zou kunnen doen. Maar als je niks doet zie je er nog steeds heel goed uit hoor. 
24 jun 18 door lid: Magheteenonsjeminderzijn
Je bent mooi slank. Voor een strakker lichaam zal je moeten sporten. Maar goed, dit alles is ook al meerdere keren gezegd hierboven.  
24 jun 18 door lid: Tijmpje
Zullen we ruilen? Ik zou wel meer da tevreden zijn met jouw lijf! 
24 jun 18 door lid: mamasuusje
Mamasuusje , je haalt de woorden uif mijn mond. Hopelijk ga je dat zelf ook zien . 
24 jun 18 door lid: annemiek rembil
Eens met onderstaande reacties daar wil ik me dan ook bij aansluiten. Je bent prachtig dun!  
24 jun 18 door lid: csiersma
Je bent inderdaad niet te dun. Maar om strakker te worden mag je wel meer eten en daarnaast krachtoefeningen doen dan krijg je een strakke shape in definitie maar wel meer gezond eten iov geen kc en vetten want die zijn wel nodig. De gezonde versie dan.  
08 jun 19 door lid: Bouchiee

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Salmaaaaa's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.