linshelu's Logboek, 08 jun 18

Weet iemand of je aankomt als je koolhydraatarm dieet hebt gevolgd en dan daarna bijvoorbeeld koolhydraten gaat toevoegen in de zin van ontbijt bijvoorbeeld met havermout ? En als je buiten dat om ook weer meer fruit en salades etc gaat eten?

Bekijk Dieet Kalender, 08 juni 2018:
1130 kcal Vet: 61,85g | Eiwit: 96,96g | Kolhy: 26,36g.   Ontbijt: Walnoten, Amandelen, Body & Fit Clean Protein Bar Chocolate-Caramel. Lunch: XXL Nutrition Low Carb Protein Bar, Walnoten, Amandelen. Diner: Champignons, AH Andijvie, Milner Kaas Licht Gerijpt 30+, Plus Kipsaucijs. Snacks/Andere: Komkommer (met Schil), Plus Pindakaas, Plus Smeerkaas 20+, Atkins Crispbread Knackebrod. meer...

5 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 26
Reacties 
Ik at tijdens mijn KH arm dieet sowieso al fruit en havermout, maar bijvoorbeeld geen pasta, rijst, enzovoort. Ik eet deze nu terug wel en ben er niet van bijgekomen. Dus ik denk dat je sowieso niet zal bijkomen van zaken zoals fruit en havermout, zolang het binnen je kcal aantal en macros past. 😊 
08 jun 18 door lid: Helena0567
Ik at in het begin okk gewoon fruit rijstewafels en alle groentes maar toen wou ik meer en sneller afvallen toen ben ik dat ook gaan weglaten heel soms een halve appel en eet maar een paar verschillende groentes🙄 Ben nu zo bang weer aan te komen... Dank je voor je reactie! Ik ga het denk ik maar gewoon eens een weekje proberen.. 
08 jun 18 door lid: linshelu
Ja dat snap ik wel! Spannend, ik zal volgende week wel lezen wat het resultaat is 😊 
08 jun 18 door lid: Helena0567
Ben daar ook benieuwd naar. 
08 jun 18 door lid: annemiek rembil
heb ooit dokterfrank gedaan en kwam daarna behoorlijk aan..dus kan zeker... 
08 jun 18 door lid: bianca114,7
Ik heb koolhydraatarm gegeten.viel toen snel en veel af. daarna ben ik de ongezonde gaan eten. toen ben ik weer aangekomen. Ik eet nu de gezonde koolhydraten en eigenlijk val ik nog steeds af 😁 (nu niet hoor ben op vakantie)  
08 jun 18 door lid: adff
Fruit en havermout zijn niet ongezond. Je hebt sowieso koolhydraten nodig. Je dient verstandige keuzes te maken. Alleen vetten kan ook niet gezond zijn naar mijn mening. Natuurlijk is het fijn om snel af te vallen. Alleen wil je niet gaan jojo-en. Als je weer gaat eten zoals je voorheen deed kom je geheid aan en misschien nog meer als van te voren. Je zult gewoon voor altijd op moeten letten. Met mate! En zelf je balans vinden is erg belangrijk. 
09 jun 18 door lid: zibabolana
Bedankt allemaal voor de reacties.. ik weet dat ik altijd zal moeten opletten en dat vind ik ook niet erg ik wil ook geen brood pasta pizza etc eten ik zie deze manier wel als mijn nieuwe leefstijl..alleen mis ik soms variatie in mijn eten en mis ik soms wel eat fruit😊 Ik ga van de week eens een paar keer proberen meer koolhydraten toe te voegen de goede! Dus havermout fruit etc En dan misschien m'n calorieën minderen? Na een week zal ik gaan wegen en dan laat ik het natuurlijk weten 😊 
09 jun 18 door lid: linshelu
Oh ja @adff fijne vakantie!!😃 
09 jun 18 door lid: linshelu
@Helena0567 heel spannend 😊Ben echt een beetje "bang" geworden voor koolhydraten🙄🙈 
09 jun 18 door lid: linshelu
@bianca 114,7 ik neem aan dat je dan na dat dieet weer bent gaan eten als voor dat je dat dieet gevolgd had?  
09 jun 18 door lid: linshelu
Ik ben een echte fruit eter en ben gek op brood . En bang voor koolhydraten moet je helemaal niet zijn.. ik zit op 45% koolhydraten eet regelmatig de mcflurry en ben in 3 maanden tijd toch 11 kilo kwijt.  
09 jun 18 door lid: bianca114,7
Ja dat snap ik.. maar komt dat door de koolhydraten het afvallen of door het minderen van calorieën ? 
09 jun 18 door lid: linshelu
Met minder kcal-inname dan je verbruikt, val je af. Hoe je dat doet (wel/geen vet, kh, eiwit) is om af te vallen feitelijk niet eens doorslaggevend, maar gewoon persoonlijke voorkeur. Zo heb ik me laten vertellen.  
09 jun 18 door lid: Tijmpje
Als je lichaam niet gewend is aan kh en je gaat ze weer eten, slaat het ook vocht op. Daardoor kan het zijn dat je zwaarder word. Het schijnt dat die vochttoename na een paar dagen stopt, maar dat weet ik niet. Mss kan je je kh langzaam invoeren, opbouwend.  
09 jun 18 door lid: Tijmpje
Ik eet vrij weinig kh, niet om een bepaalde reden. Nou heb ik afgelopen twee weken 4 boterhammen voor lunch gehad en ben een kilo afgevallen. Het is goed om eten af te wisselen. Eet ook patat Mayo etc gister nog. Maakt niets uit. Als je totaal maar niet teveel kcal binnenkrijgt. SAF 
09 jun 18 door lid: marrie111
Marie111 wat bedoel je met SAF😊 
09 jun 18 door lid: linshelu
@Tijmpje Oke dus ook al zou ik nu havermout gaan eten en fruit groentes zolang het onder mijn kcal verbruik is val ik af? 
09 jun 18 door lid: linshelu
Normaal eet ik bv fruit, crackers of rijstwafels, of yoghurt/kwark. Mijn BMI is 23,5. 
09 jun 18 door lid: marrie111
jazeker. Misschien iets minder snel. 
09 jun 18 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


linshelu's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.