Suzepluus's Logboek, 26 mei 18

Het gaat gelukkig een stuk beter vandaag. Een ochtenddienst gedraaid. Vanmiddag dan om de boodschappen gegaan, die ik gister wilde doen. Lekker verse aardbeien met brood gegeten vanavond.
En ik het het boek East by West van Jasmine Hemsley ontvangen. Gaat over Ayurveda voeding tegen westerse achtergrond. Erg interessant boek met veel uitleg voor leken. Ik weet redelijk wat van de Indiase en Ayurveda, maar ik vind het gewoon een genot om in te neuzelen, te bladeren en te verlekkeren. Ik heb een aantal Ayurvedische (kook) boeken, maar die zijn echt allemaal op die cultuur gericht. Dit boek vertaald het een beetje naar onze westerse manier van aanpak.
Voeding als onderdeel van een gezond lichaam en idem geest. Ik heb er heerlijk in zitten bladeren buiten tot het té donker werd.
Nu snel naar bed. Morgen nog een ochtenddienst.
Good Night!

Bekijk Dieet Kalender, 26 mei 2018:
1223 kcal Vet: 27,94g | Eiwit: 32,16g | Kolhy: 213,08g.   Ontbijt: Blauwe Bessen, Nature Crops Gepofte Quinoa, Perfekt Honing Vloeibaar, Amiset Berry Blaster, Thee, Kruidvat Kokos Vezels, Banaan, Healthy People Kefir Drink. Lunch: Aldi American Style Cookies, Thee. Diner: Van Gilse Lichte Basterdsuiker, Aldi Meergranenbrood, Campina Botergoud Halfvolle Roomboter, Aardbeien. Snacks/Andere: Kruidvat Kokos Vezels, Leidingwater, Thee, Original Superfoods Psyllium Husk Vezels, Koffie met Melk. meer...
1004 kcal Activiteit: Slapen - 7 uren, Samsung Health - 17 uren. meer...

5 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Hoi Suus, wat een mooi boek, heb even gesnuffeld op internet 😊. Gelukkig dat het weer wat beter gaat, wens je een fijne zondag en een goed begin van de week 🙋 
27 mei 18 door lid: Rommeltjes
kHeb 'm ook besteld 😊 
27 mei 18 door lid: bontehond88

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Suzepluus's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.