annemiek rembil's Logboek, 29 apr 18

Gisteren weer begonnen na 2 maanden. Besloten om mijn kc wat op te voeren. Als ik dat dan zie staan, vind ik het doodeng! Meestal zat ik rond 1000kc. Maar de laatste weken veel te veel gegeten en vanaf december ruim 4 kg aangekomen. Nog aan het revalideren door mijn nieuwe heup. Gaat wel goed. Alleen mijn spieren en zenuwen doen nog pijn in m, n bovenbeen. Ook begint mijn rug pijn te doen. Hoort erbij.
Nou, ik ben benieuwd hoe het gaat met afvallen. Ik hoop door meer te gaan eten geen eetbuien meer te krijgen. Die kwamen meestal na een vakantie en waren lastig weer af te bouwen.

Bekijk Dieet Kalender, 29 april 2018:
1210 kcal Vet: 20,25g | Eiwit: 100,51g | Kolhy: 145,26g.   Ontbijt: Melkan Magere Melk, Aldi Magere Kwark. Lunch: Aldi Oude Kaas, Van Vlegelaar Knäckebröd Volkoren, Euro Shopper Rijstwafel, Milsani Houdbare Magere Melk. Diner: No Fairytales Bieten Tortilla, Ekoland Bruine Linzen, Jumbo Zwarte Bonen, Lidl Witlof, AH Rucola Sla Melange, AH Snack Tomaatjes, Groene Paprika, Komkommer (Geschild). Snacks/Andere: Kiwi, AH Doosjevol Zomerfruit, Aldi Magere Kwark, Lidl Magere Melk, Lidl Magere Melk. meer...

26 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Tante Cootje, dat zal ik eens proberen. Ik ben 15 kg afgevallen. En dat ging prima, geen honger. Het enige is dat ik hier steeds maar hoor, is hoe slecht dat is. En ik kan als ik eenmaal mezelf heb laten gaan( heb geen grens , tenminste, ik snoep dan veel. Dan haal ik in wat ik de volgende week bv niet meer mag),een kg per week aankomen. En dat zou dan komen doordat ik normaal 1000kc eet. Ik moet heel streng zijn voor mezelf, anders lukt het mij niet om af te vallen. Nu wilde ik het proberen door alleen maar niet te snoepen en verder gewoon alles te eten. Ik merk alleen dat ik nu rond de 12000 kc zit. Ik vind het ook doodeng. En eerlijk gezegd, zie ik weinig resultaat. Toen ik nog aan 1000kc zat, durfde ik niet te verhogen, bang om aan te komen. Maar na de laatste maanden, waarin ik echt teveel at, kon ik het eens proberen dacht ik. Ik kijk het nog even aan. 
03 mei 18 door lid: annemiek rembil
Zo herkenbaar....Zelf hoef ik nog maar een paar kilo kwijt, maar al die andere kilo's viel ik ook alleen maar af door 1000kcal te eten. Ik zorgde er ook voor door dan alleen gezond te eten. De meeste denken slecht over 1000 kcal, maar of ik nou eiwitrijk of koolhydraatarm at, ik viel alleen maar af met 1000kcal. Zelfs al ging ik vier keer sporten per week. Snap je gevoelens nu je 1200 wilt eten. Spannend hoor! Voorzichtig proberen en kijken wat goed bij jou past. Zelf merk ik als ik hoger in mijn KH zit (meer yoghurt, fruit) en minder vetten het sneller gaat dan wanneer ik het omdraai. Ieder lijf is weer anders. Zet m op hoor, leef met je mee :)  
04 mei 18 door lid: Tante Cootje
Dank je. Ik val nog niet af. Misschien nog een weekje proberen, maar als ik aankom, is het klaar. Dan doe ik weer 1000, met af en toe een uitschieter.  
04 mei 18 door lid: annemiek rembil
Zet m op. Aankijken is zeker even goed. Zelf merk ik ook dat het beter gaat door bijvoorbeeld 4 dagen 1000 kcal en dan ineens een dag 1500. Dan weer twee dagen 1000 en weer een dag 1300. Zo houd ik mijn lijf een beetje voor de gek en kan ik toch blijven afvallen en af en toe wat lekkers eten :) Maar over het algemeen rond de 1000 
04 mei 18 door lid: Tante Cootje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


annemiek rembil's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.