Zomerspruit's Logboek, 28 apr 18

Ik heb gisteren van sochtends vroeg tot savonds laat een cheatday gehad. En ook echt genoten, niet misselijk gegeten maar om de paar uur genomen waar ik zin in had. Prima dacht ik.. tot vandaag! 😅 In de sportschool leek het alsof ik aan het trainen was met een enorme kater (licht maar bonkend hoofd, wat misselijk, keihard zweten). Mijn god: Suiker is écht gif. Ik heb mijn lesje wel geleerd 😂😳 Voelde ZO NIET FIJN.

Bekijk Dieet Kalender, 28 april 2018:
1479 kcal Vet: 92,56g | Eiwit: 99,60g | Kolhy: 47,49g.   Ontbijt: Gesneden Ham (Extra Dun), Parmezaanse Kaas (Geraspt), Gebakken Ei. Lunch: Olijfolie, Zwarte Peper, Zout, Ei, AH Spinazie Deelblokjes, Feta Kaas, Bladerdeeg. Diner: AH Geraspte Oude Kaas 48+, Rode Peper of Cayennepeper, Philadelphia Naturel Light, Tomatenpuree, Jumbo Snack Worstjes, AH Paprika Mix, AH Tomaat, AH Prei, AH Courgette. Snacks/Andere: Body & Fit Clean Protein Bar Salted Caramel. meer...
2716 kcal Activiteit: Cardio - 10 minuten, Fitness (Gewichten) (Matig) - 1 uur, Rusten - 14 uren en 50 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

9 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Lekker zweten in je slaap. Bah bah. Ik zit nu lekker (Not) in mn suikerperiode  
28 apr 18 door lid: adff
Ik heb de laatste tijd ook wat meer cheatmeals dan ik zou willen. Stress en onregelmatig ritme slash vermoeidheid zorgt er soms voor dat ik hunker naar wat slechts. Maar door gisteren (en vooral wat het vandaag met me deed) ben ik wel echt weer afgeknapt op suiker en al die andere zooi (godzijdank). Dus ik liep net heel vrolijk groenten te shoppen in de supermarkt. Im backkkk. Hopelijk heb jij dat binnenkort ook weer adff!  
28 apr 18 door lid: Zomerspruit
Ppfff ik heb het nu 2 maanden !! Op vakantie geweest. In totaal 4,5 kg aangekomen :(( Vanaf januari dan, met op en neer gaan. Nu er tegen aan weer. Zò lastig. Ik heb de laatste 2 weken ook zo slecht geslapen. Zou dat komen doordat ik ervoor nog even snoepte? Chips, chocolade enzo. Ik merk dat ik het dus van te voren inhaal. Zo van, nu kan het nog. Dus, wat ik eigenlijk wil zeggen, probeer je niet te laten gaan. Het is zo moeilijk om weer te beginnen. En : geniet van jullie vakantie!  
28 apr 18 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Zomerspruit's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.