adff's Logboek, 17 dec 17

lieve mensen,

iemand ervaring met afvallen en stoppen met roken?
ik gok dat er wel een aantal kilo's aan zullen komen maar hoe kan ik dit zoveel mogelijk beperken?

Bekijk Dieet Kalender, 17 december 2017:
1378 kcal Vet: 48,97g | Eiwit: 57,40g | Kolhy: 165,49g.   Ontbijt: Peren, Gekookt Ei. Lunch: Wasa Vezelrijk Cracker, Wasa Vezelrijk Cracker. Diner: AH Basic Stokbrood met Kruidenboter, AH Runder Soepballetjes, AH Fijne Soepgroente, Maggi Basis Voor Tomatensoep Gebonden. Snacks/Andere: Wasa Vezelrijk Cracker, Chiquita Banaan, AH Ananas Vers. meer...

1 Ondersteuner    Ondersteun   

Reacties 
Niet echt ervaring, maar hoor dat heel veel water drinken en afleiding helpt. 
17 dec 17 door lid: annemiek rembil
Door te stoppen met roken zal je verbranding verminderen en het eten je beter smaken. Eet bewust, net zoals jezelf bewust stopt met roken! Succes!! 
17 dec 17 door lid: jong1432
Ik ben ruim 10 jaar geleden gestopt , helaas over 3 jaar dik 15 kg aangekomen... maar moet ook erbij vermelden dat ik toen ook van uitvoerend ( druk) werk naar een kantoorbaan ging, en mijn stofwisseling door hormonen ( spiraal) en het ouder worden ook veranderde. Daarnaast stopte ik ook te veel in mijn mond. 😬Zoals jong1432 zegt bewust er mee bezig zijn en zoals Annemiek zegt veel water drinken. 
17 dec 17 door lid: Fiep_1
door je goed voor te bereiden en een plan hebben als je wilt roken. Ik heb heel wat extra schoongemaakt en dingen gedaan als ik zin in die sigaret had en heus die trek gaat weer over ook zonder extra eten tot het volgende moment en dan weer aan de sop 😊 
17 dec 17 door lid: Maaike BV
Ik ben 14 jaar geleden volledig gestopt, van ruim 30 per dag naar 0 in 2 weken. Veel afleiding gezocht, op de voeding gelet en niks aangekomen. 
17 dec 17 door lid: Tijmpje
Ik ben gestopt met roken en begonnen met gezonder eten op dezelfde dag, nu bijna 2 jaar geleden. In het begin had ik altijd suikervrije kauwgom en muntjes bij. Succes. 
17 dec 17 door lid: Budgie1
4 jaar geleden gestopt met roken en begonnen met de overgang. Resultaat 15 kilo erbij. Al die tijd is er niets veranderd aan mijn eetpatroon. Nu sinds een maand khb en inmiddels 4,5 kilo eraf. Vind het best lastig om de rijst, pasta en aardappels te laten staan. Brood wil ik niet opgeven, dus khb brood van de bakker 😁.  
18 dec 17 door lid: Jeann66
Misschien is er ook verschiĺ in op welke leeftijd je stopt ivm aankomen? Ik heb zo, n 12 jaar gerookt vroeger. Op het moment dat ik hoorde dat ik zwanger was, direct gestopt. Ik rookte 2 pakjes marlboro per dag. Niet aangekomen, omdat ik vreselijk misselijk als ik zwanger ben. Zelfs eerst afgevallen. Misschien was dat mijn geluk. Als je hormonen al opspelen en je minder goed afvalt, bv overgang, dan kan het zijn dat je daardoor ook meer aankomt als je stopt.  
18 dec 17 door lid: annemiek rembil
thnx lieve allemaal! k ga maar breinaalden kopen en er veel met mn beest op uit.  
20 dec 17 door lid: adff

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


adff's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.