pollewop 04's Logboek, 08 dec 17

Vandaag bij de Huisarts voor onderzoeken Ik voel me niet super en raar van binnen. bloeddruk erg laag hartslag laag en de suiker 3.4 veel te laag vandaar waarschijnlijk dat ik me raar voel. Op de weegschaal 69.00 mooi BMI, thuis ben ik zwaarder zegt ik erbij. Niks hoor!! toch maar meer zoetigheid eten en dan hopen dat de suiker beter wordt. komende week terug. Ik moet fit zijn met Kerst dan ga ik op wintersport dat zijn lange dagen op de skiës dat kost veel energie. dus nu maar dextro extra nemen.

3 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Beterschap, en ook fijne vakantie!  
08 dec 17 door lid: annemiek rembil
Ik denk dat je gewoon meer moet eten. En kies dan beter gezonde spullen ipv veel zoetigheid, daar maak je het niet beter van. 
08 dec 17 door lid: Tijmpje
Oh die lage bloedsuiker herken ik.. word dan helemaal draaierig. Gebeurt bij mij als ik te lang niks eet. Ik denk dat je beter minder zoetigheid/snelle koolhydraten kunt eten om de schommelingen in je bloedsuiker te verminderen. Dus zorgen voor minder hoge pieken en minder diepe dalen.  
08 dec 17 door lid: koffielover
Ik zou juist de suikers laten staan.. neem langzame khd, vetten en eiwitten. Je moet juist die schommeling gaan vermijden, en dat doe je dus door de (snelle) suikers te laten staan. 
08 dec 17 door lid: elntien
bedank voor jullie tips. Ik heb zelf ook al info opgezocht. Ik was niet van plan om zomaar mijn nieuwe gewoontes over de brug te gooien😉 
08 dec 17 door lid: pollewop 04
That's the spirit 😊 Waar ga je skiën? 
08 dec 17 door lid: koffielover
in Saasfee Zwitserland🏂⛷☃❄ 
09 dec 17 door lid: pollewop 04
Mooi daar in Saasfee (wij zijn Swiss- fanaten).  
09 dec 17 door lid: Tijmpje
Ziet er mooi uit ja (ik ga altijd naar Frankrijk dus ken het verder niet) 
09 dec 17 door lid: koffielover

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


pollewop 04's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.