Mary-Joy's Logboek, 07 okt 17

2 kg eraf in 1 week en 1800 calorieën eten. Dit is me nog nooit gelukt, en dan heb ik ook nog mijn menstruatie erbij. Mijn geluk kan niet meer op. Mijn zoon doet met mij mee, daar heb ik een aparte app voor gemaakt die mag 2890 calorieën eten, en die is ook al in een Laar dagen 1,2 kilo kwijt, die kan zijn geluk ook niet op!

Wij gaan voor het eerst VROLIJK door met onze nieuwe eetgewoonte want we zien dit niet als een dieet. Het is een sport om tussen de juiste macro’s te blijven heerlijk!

Bekijk Dieet Kalender, 07 oktober 2017:
1764 kcal Vet: 67,44g | Eiwit: 75,94g | Kolhy: 217,97g.   Ontbijt: Gekookt Ei, Blue Band Halvarine, Desem Rogge. Lunch: Jam, Blue Band Halvarine, Desem Rogge. Diner: Knorr Basilicum Roomsaus, Maggi Jus Naturel, Kippendij, Aardappelen (zonder Schil, met Zout, Gekookt), Witlof. Snacks/Andere: Perfekt Cashewnoten Ongezouten, Banaan, C1000 Jonge Goudse Kaas 48+, Blue Band Halvarine, Desem Rogge. meer...
2174 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

10 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Afvallen is ook geen straf! Het moet leuk blijven. 😀 
07 okt 17 door lid: Warrigeboel
Heerlijk dat je eindelijk hebt gevonden wat voor jullie werkt! Ik ook hier op FS na 15 jaar diëten en jojoën. Ik voel het ook niet als dieet en dat is wat het verschil maakt. Heel veel succes voor jullie allebei! 😃😃 
07 okt 17 door lid: Florianne50
Geweldig dit !!! Wilde bijna weer zonder brood mijn ontbijt gaan nemen maar na jouw post lekker wel genomen :)  
07 okt 17 door lid: Streef61
Leuk om te horen dat jullie er nu meer plezier in hebben😊 
07 okt 17 door lid: kimmmerd
Streef61 ik eet Desem rogge van de bakker hier in het dorp. Ik weeg ze wel steeds want de plakjes zijn door de vorm van het brood nogal afwijkend, maar ik eet brood, aardappelen enz en ik zit zo mooi in mijn macro’s! Mijn zoon mag 2800 calorieën en die eet per dag 10 plakken volkorenbrood per dag en valt af als een tierelier.  
07 okt 17 door lid: Mary-Joy
Ik vindt het hier super. Maar als je nog zoveel eet, en alles, hoe val je dan tóch zoveel af? Snoepte je erg veel daarvoor?  
07 okt 17 door lid: annemiek rembil
Annemiek Rembil ik af te weinig, dus mijn lichaam ging in de spaarstand ja dan ga je groeien ( dit is mij ook door mijn arts verteld hoor ik wist dit ook niet) maar mijn vriendin zei dat ook al.  
07 okt 17 door lid: Mary-Joy
Het doet mij erg goed om dit te lezen, je kan hier heel veel mensen mee motiveren! Leuk om te horen dat ook je zoon meedoet, want het kan altijd fijn zijn om een "maatje" te hebben ook als het wat minder gaat. Veel succes verder, jij gaat je doel wel halen ;) 
07 okt 17 door lid: Winanda!

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Mary-Joy's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.