Lynn1112's Logboek, 12 sep 17

Ben hier een paar jaar niet geweest. Eind 2014 woog ik 68, en dat beviel goed. Maar ik ben toch weer aangekomen, laatst woog ik weer 74! Ik wil natuurlijk niet terug naar de 82, dus ik ga er weer even wat aan doen. Gaat heel lekker, en ik voel me gelijk al beter. Behalve dat ik vandaag een gebakje heb gegeten op m'n werk. Ik dacht er niet goed over na, tot ik de eerste hap genomen had. Oeps! Maar moet natuurlijk wel kunnen, een keer een gebakje. Volgende keer dan wel met iets dat ik echt heel, heel lekker vind. Beetje zonde anders ;)

Bekijk Dieet Kalender, 12 september 2017:
1854 kcal Vet: 78,39g | Eiwit: 55,16g | Kolhy: 217,02g.   Ontbijt: Becel met Avocado-Olie en Limoenolie, Kandijsuiker, Marmite Marmite, Kesbeke Spread Tomaat, AH Stevig Speltbrood. Lunch: AH Stevig Speltbrood, AH Frambozen Fruitspread, Maza Baba Anoesch, Becel met Avocado-Olie en Limoenolie. Diner: AH Olijfolie Traditioneel, Uien, Rode Tomaten, Zwarte Bonen, La Marena Refried Bayo Beans, AH Witte Bonen. Snacks/Andere: van Woerekom Harde Mokka, Gebakje. meer...
1769 kcal Activiteit: Slapen - 7 uren, Rusten - 17 uren. meer...

5 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Welkom terug! En veek plezier met je nieuwe, gezondere eetpatroon! Ik raad je echt aan om jezelf geen dingen te ontzeggen, maar naar gezonde alternatieven te gaan. Dus zeg maar dag dag tegen het gebakje en hallo havermoutmuffins ;) 
12 sep 17 door lid: Winanda!
Succes! 
13 sep 17 door lid: annemiek rembil
Dank jullie! En klopt dat werkt inderdaad het best. Wat voor mij ook goed werkt is alleen kiezen voor dingen die ik echt lekker vind en waar ik een goed gevoel van krijg. (En dus geen dingen eten alleen maar omdat ze er zijn.) 
13 sep 17 door lid: Lynn1112

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Lynn1112's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.