Kapodas's Logboek, 08 jul 17


Bekijk Dieet Kalender, 08 juli 2017:
1396 kcal Vet: 111,81g | Eiwit: 83,49g | Kolhy: 10,72g.   Ontbijt: Gekookt Ei, Saint Alby Ham Meesterlyck. Lunch: Vitakrone Eiersalade, AH Rucola, Gekookt Ei. Diner: Lidl Rundvlees Hamburgers, Braadworst, Lidl Speklapjes. meer...

1 Ondersteuner    Ondersteun   

Reacties 
vraagje: wegen jullie het onbereide of bereide product?  
08 jul 17 door lid: Kapodas
Waarschijnlijk staat het er beiden in , bij de voedingsmiddelen?  
08 jul 17 door lid: annemiek rembil
Ik het onbereide product 
08 jul 17 door lid: koffielover
Qua groenten en aardappelen doe ik altijd het bereidde product afwegen omdat het gewicht vrijwel hetzelfde is als onbereid. Maar havermout, vlees, peulvruchten, rijst ed. doe ik altijd onbereid i.v.m. het gewicht van het vocht wat een rol speelt na bereiding.  
08 jul 17 door lid: Winanda!
gisteren bbq gehad bv speklap 1 stuks 100 gr Maar gebakken is er nog maar 40 gr over. daar gaat een hoop vet en vocht uit  
09 jul 17 door lid: Kapodas
Ik neem van de meeste dingen gewoon het ONbereide product om te wegen. Zeker van gehakt en worstsoorten verlies je bij bereiding toch vnl vocht en dat maakt qua calorie-inname eigenlijk niets uit. Maar....de soort bereiding maakt zeker uit en ook of je na bereiden nog iets doet met het achtergebleven bakvet in je pan of niet. Van rijst en bepaalde groenten bijv. staat ook het bereide product er in hier bij FS (let op: níet van alle soorten). Daarvan kan je dan vaak wel het bereide product afwegen en invullen. Op internet vind je ook handige schema's die de verschillen in voedingswaarden aangeven tussen onbereid en bereid. Erg leerzaam. Ik vergelijk er vaker mee omdat hier op FS niet gecontroleerd word op wat diverse leden invullen, dat verschilt nogal eens met de feiten. 
09 jul 17 door lid: Tijmpje
dank je wel  
09 jul 17 door lid: Kapodas
@tijmpje: waar vind je zulke schema's bijvoorbeeld? ik gebruik altijd onbereid omdat je idd niet kunt raden of er vocht of vet of wat dan ook uit het vlees komt, dus hoe de voedingswaarde dan verandert.  
09 jul 17 door lid: koffielover
ONBereid en op het oorspronkelijke gewicht is, volgens mij, ook de meest eerlijke benadering, hoor.  
09 jul 17 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Kapodas's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.