MWees's Logboek, 17 jun 17

Vanavond chique uit eten ^^. Hartstikke leuk maar ik vind het wel zonde nu al te weten dat het niet goed gaat komen met de calorieën vandaag :p. Daarom zo in ieder geval na het ontbijt maar sporten als kleine compensatie.

Bekijk Dieet Kalender, 17 juni 2017:
1955 kcal Vet: 63,53g | Eiwit: 58,50g | Kolhy: 148,62g.   Ontbijt: AH Krokante Muesli Noten, AH Halfvolle Melk. Lunch: Bruine Boterham, Zaanlander Kaas Extra Belegen 48+. Diner: Brownie, AH Kabeljauwfilet, Unox Kippensoep, AH Gegrilde Groenten, Lamskotelet, Sauvignon Blanc, Merlot. meer...
1861 kcal Activiteit: Dansen (Low Impact) - 40 minuten, Fietsen (Ontspannen) - <16 km/h - 22 minuten, Rusten - 14 uren en 58 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

3 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ach ja, zo is het leven nu eenmaal xd Fijne avond in ieder geval :) 
17 jun 17 door lid: Winanda!
Ik heb dus precies hetzelfde. Vanavond uiteten, sushi met vrienden. Heel erg maar kijk er gewoon een beetje tegenop 🙊 wilde het al bijna afzeggen. omdat ik weet wat ik er voor moet doen maar goed ik weet ook dat ik moet blijven genieten! En jij ook! Is heel belangrijk. Dus..... smakelijk straks! 
17 jun 17 door lid: Jamy_29
Dankje jij ook :) Het is ook bizar spijt te krijgen van een gezellige zaterdagavond. Gezond en slank zijn is een middel om extra goed van je leven te genieten, niet je levensdoel. Om geen afterdip te hebben ga ik me ook woensdag pas weer wegen ;). 
17 jun 17 door lid: MWees
Van af en toe iets meer eten kom je ook niet meteen kilo's aan toch? :) 
17 jun 17 door lid: Marliest89
Nee klopt hoor. Alleen ik heb nog 4.5kg te gaan en val ong 1.5 kg per maand af als ik netjes eet. Dan voelt 0.4 kg aankomen al als een redelijke setback voor mij. 
17 jun 17 door lid: MWees
wat niet onrealistisch is met een 5-gangen menu met wijnarrangement XD. 
17 jun 17 door lid: MWees
Nee precies dat is ook zo.. maar het zit ook meer in mn hoofd. Ik weet dat het goed voor je is om 1 keer per week even meer te eten dan dat je gewend bent. Maar het voelt niet goed, snap je? Moet daar nog een beetje balans in zien te vinden. En ik weeg me ook wat later hoor! Dan heb je het vast weer netjes rechtgetrokken ;) 
17 jun 17 door lid: Jamy_29
Ik snap het helemaal hoor, wordt ook steeds een beetje zenuwachtig als ik meer eet dan gebruikelijk :p 
17 jun 17 door lid: Marliest89
Wat zijn we toch weer een stelletje stresskippen XD 
17 jun 17 door lid: Winanda!
Ik doe het ook zo af en toe. Waar ik wel soms bang voor ben, is dat ik er weer te vaak naar ga verlangen. Vandaag patat met tomatenketchup en een groentekroket. Ik weet niet of de kc kloppen die ik hier vond. Ben benieuwd.  
17 jun 17 door lid: annemiek rembil
En hoe zijn jullie etentjes gegaan? Wel van genoten hopelijk 😃? Ik heb vanavond een bbq bij vrienden. Heb vanochtend stevig ontbeten en sla de lunch over. Ga er op de fiets heen, dat is heen en terug bij elkaar 22 km. Zo hoop ik toch een beetje normaal uit te komen qua kcal 
18 jun 17 door lid: koffielover
Ik heb echt overheerlijk gegeten en echt genoten maar nu een dag later.. baal ik van mezelf. Dat ik zoveel heb gegeten. Ik weet het stom! Maar gaat vanzelf dit gevoel. Veel plezier vanavond en geniet er van! 
18 jun 17 door lid: Jamy_29
Thanks! Sushi is ook echt overheerlijk! Maar ik snap je wel hoor. Ik zie ook een beetje tegen de bbq op. Weet dat het toetje alleen al bijna 500 kcal is. En dan is er nog vlees, salade, brood, kruidenboter, sausjes, etc. etc. Nja, hopelijk heeft het niet teveel invloed op de weegschaal. Hoe was jouw etentje, MWees?  
18 jun 17 door lid: koffielover
Etentje was echt heel gezellig en heel lekker. Dubbel en dwars waard :). 
18 jun 17 door lid: MWees
mooi! bbq was ook geslaagd 😃 
18 jun 17 door lid: koffielover

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


MWees's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.