Annaï's Logboek, 24 jun 16

Al 1,5 maand tussen de 66 en 68 kg zonder meer bezig te zijn met 'diëten'. Daarom een beetje nutteloos om steeds m'n gewicht te registreren. Dus mochten er mensen zijn die zich afvragen waar ik toch steeds ben, ik ben er nog hoor ;). Goed weekend iedereen.

Bekijk Dieet Kalender, 24 juni 2016:
1239 kcal Vet: 29,93g | Eiwit: 45,29g | Kolhy: 192,46g.   Ontbijt: Jumbo Filet Americain Naturel, Zacht Wit Broodje. Lunch: Aldi Gegrilde Kipfilet, Waldkorn Brood. Diner: C1000 Krokante Muesli met Chocostukjes, Magere Yoghurt. Snacks/Andere: Jumbo Oven Zoutjes Sour & Cream, AH Pitloze Witte Druiven. meer...
2360 kcal Activiteit: Werken - 2 uren, Fietsen (Langzaam) - 18 km/h - 1 uur en 45 minuten, Rusten - 12 uren en 15 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

3 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Grote klasse Annaï!!! 
24 jun 16 door lid: en weer een nieuwe poging
Mooi ! Maar je bedoelt dat je bent gaan eten wat je in dieet-tijd at ?  
24 jun 16 door lid: annemiek rembil
Nee, qua calorieën zit ik zeker hoger dan in m'n dieet-tijd. Ik denk ook dat zolang je blijft bewegen en gezond eet je niet zo snel aankomt. Door de week zorg ik voor een gezond ontbijt, lunch en tussendoortjes. s' avonds daarentegen eet ik wat de pot schaft en hoeveel ik wil. In het weekend let ik eigenlijk vrij weinig op, maar doordat ik dan van maandags t/m vrijdags weer oplet, blijf ik in balans ;). 
24 jun 16 door lid: Annaï
Kijk, een doordeweeksdieet. Klinkt goed. Zo moeten we het allemaal maar gaan doen als we op gewicht zijn. Goede tip ook voor mij. Fijn voor je. Goed weekend dan, ;) 
24 jun 16 door lid: annemiek rembil
Haha ja, we moeten elkaar een beetje inspireren he ;) Jij ook een goed weekend. 
25 jun 16 door lid: Annaï
Tjeem Annaï..Ik heb je logboekje eens helemaal doorgelezen. Jij hebt het grotendeels zelf gedaan hè? Ik bedoel....je hebt niet heel veel steun gehad aan FS of zie ik dat verkeerd? Dat maakt je alleen nog meer bijzonder. hopelijk had je veel steun van familie en vrienden. Ik heb de mensen hier echt nodig en jij hebt het zo geklaard. Petje af en een diepe buiging!!! 
26 jun 16 door lid: en weer een nieuwe poging
Nee dat zie je niet verkeerd. Ik vond FS makkelijk zodat ik dan kon zien hoeveel ik precies op een dag at, maar ben niet echt opzoek geweest naar een bepaalde steun. Natuurlijk vond ik het fijn als zo af en toe iemand reageerde of iets liefs zei, maar heb niet het idee gehad dat ik de mensen hier echt nodig was. Niet verkeerd bedoeld hoor. Misschien heeft het er ook wel mee te maken dat ik nogal eigenwijs ben, zo af en toe ;)  
26 jun 16 door lid: Annaï
Dat heeft je ver gebracht Annaī ;)) 
26 jun 16 door lid: annemiek rembil
Even gekeken naar je geschiedenis. Respect! En verder ieder zijn heug en meug. Sommige gaan los op FS (ik kan er ook wat van ;-)). Anderen hebben er weinig of zelfs geen behoefte aan. Ook daarvoor geldt respect. Als iedereen elkaar respecteert, wordt de wereld vanzelf een stuk mooier, ja toch? 
27 jun 16 door lid: Miepje1970
En zo gebruikt iedereen FS op zijn eigen manier, wat is het toch een multifunctionele tool. Super knap dat het je gelukt is, en eigenlijk nog knapper dat je jezelf op gewicht weet te houden! 
27 jun 16 door lid: Lenteliedjes
Heel knap!!! 
27 jun 16 door lid: en weer een nieuwe poging

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Annaï's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.