Annaï's Logboek, 03 jun 16

Toch maar even een kort logboekje van mij.
Laatste weken moeite om de juiste motivatie weer te vinden, alhoewel ik nu al weken rond de 67/68 stabiel ben dus dit is eigenlijk vrij positief aangezien ik ook niet echt meer aan het 'lijnen' ben. Misschien komt het ook wel door familie, vrienden en docenten die me aanspreken met: 'je eet toch nog wel?' 'Je gaat toch niet nog meer afvallen?' 'Pas je goed op jezelf?'. Super lief bedoeld natuurlijk, maar niet echt heel erg motiverend haha. Mn doel op dit moment is gewoon niet aankomen en wat er nog af gaat is mooi meegenomen.
Trouwens, mn profielfoto is in exact dezelfde rok, toch wel een verschilletje ;)
Goed weekend iedereen!

Bekijk Dieet Kalender, 03 juni 2016:
1328 kcal Vet: 33,42g | Eiwit: 50,01g | Kolhy: 197,82g.   Ontbijt: Crownfield Muesli Chocolade, Lidl Magere Yoghurt. Lunch: Aldi Gegrilde Kipfilet, Waldkorn Brood. Diner: Crownfield Muesli Chocolade, Jumbo Magere Yoghurt. Snacks/Andere: Crownfield Muesli Chocolade, Jumbo Oven Zoutjes Sour & Cream. meer...

6 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Haha.....zit nu een stuk mooier. Houden zo. En .... het gaat om wat jij wil, niet de mening van anderen. 
04 jun 16 door lid: BabsBloem
Hoi Annaï. Men vraagt mij dat ook. Zelfs bezorgd, je gaat toch niet méér afvallen? Aardig, maar niet fijn. Doe wat jij goed vindt, oké? ! Je ziet er prachtig uit. Je wordt vanzelf weer voller als je ouder bent, ;)) 
04 jun 16 door lid: annemiek rembil
Ah fijn, jij snapt me Annemiek haha! Dankjewel voor je reactie :) X 
05 jun 16 door lid: Annaï
Zo meid, jij bent super snel veel afgevallen! Jammer dat ik de foto niet groot kan krijgen, maar kan wel zien dat verschil GIGA is. De rest, lekker goedbedoeld laten lullen. Ik kreeg al de melding dat ik mager was. Yeah right, met een BMI net onder de 25. 
05 jun 16 door lid: Miepje1970
In zo'n relatief korte tijd(half jaar 25 kilo?), zo veel afvallen, das echt bizar goed. Meestal zijn dat soort reacties meer gebaseerd op jaloersheid omdat je iets presteert wat een ander niet lukt. Het resultaat ziet er echt goed uit en moet je juist rete trots op zijn. 
06 jun 16 door lid: PuttenJourney
Dankjewel voor jullie reacties! En ja puttenjourney, 23 kilo in 5 maand ;) Ergens zit nog wel in mn hoofd die 25, maar ben er op dit moment niet zo heel erg druk mee. Drukke periode met school enzo dus daar eerst maar eens flink op focussen.  
06 jun 16 door lid: Annaï
Genoeg mensen die het je niet nadoen :) Je omgeving moet denk ik gewoon aan de verandering wennen. Het is voor jezelf belangrijk niet te vergeten waar je het voor doet, en dat is (neem ik aan) voor jezelf. Respect ;) 
06 jun 16 door lid: PuttenJourney
Lief, dankjewel!  
06 jun 16 door lid: Annaï
Respect! Erg knap 23 kg in 5 maanden, die twee extra gaan je ook echt wel lukken, maar nu heb je gewoon even een balans pauzetje nodig. Wat je zegt: als het stabiel blijft is het ook oké toch? Applaus :) 
07 jun 16 door lid: Lenteliedjes
Geweldig !!  
07 jun 16 door lid: jolanda1966p
Nog bedankt!  
12 jun 16 door lid: Annaï
Gewoon lekker doen waar jij je goed bij voelt! Mensen hebben sowieso tegenwoordig een vertekend beeld van gewicht omdat er zoveel mensen te veel wegen. Ze weten niet meer hoe een gezond gewicht eruit ziet. Ik vind het erg knap wat je gedaan hebt. Hou vol. Die laatste kilootjes krijg je er ook wel af. :) 
12 jun 16 door lid: TamTaTam
Je lichaam went aan stofwisseling en het dieet. Vaak blijf je dan op een bepaald gewicht zo een vier weken niet afvallen. Maar blijf wel doorgaan met je dieet of nieuwe leefstijl en houd vol.. en dan ga je weer afvallen.  
16 jun 16 door lid: sylviejanse
oh maar sylviejanse, daar ging m'n logboek ook niet om ;) ik sta niet stil terwijl ik aan het dieeten ben, ik sta stil terwijl ik niet meer aan het dieeten ben, klein verschil :) 
16 jun 16 door lid: Annaï
Ehh, haha, groot verschil! Je bent echt een voorbeeld voor mij! X x  
16 jun 16 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Annaï's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.