Annaï's Logboek, 19 apr 16

Ik was is wat aan het googelen en kwam op het 40 punten dieet. Iemand ervaring hiermee?

Bekijk Dieet Kalender, 19 april 2016:
801 kcal Vet: 19,52g | Eiwit: 30,97g | Kolhy: 132,26g.   Ontbijt: Lidl Bruin Brood, Aldi Gegrilde Kipfilet. Lunch: Aldi Gegrilde Kipfilet, Lidl Bruin Brood. Diner: Calvé Slasaus Naturel, Komkommer (met Schil), Gekookt Ei, AH Ijsbergsla. Snacks/Andere: Jumbo Zilveruitjes, AH Pitloze Witte Druiven, Appel, Snack A Jacks Rijstwafel Barbecue Paprika. meer...

   Ondersteun   

Reacties 
Mijn mams vond het geweldig en is hier goed mee afgevallen! Ik vond het verschrikkelijk, iedere keer de kilojoules omrekenen naar punten van alles wat je eet en drinkt. Voor mij is het calorieen tellen makkelijker, maar dat is natuurlijk heel persoonlijk. Iedereen heeft een andere voorkeur. Denk dat je het toch gewoon eens moet proberen als je nieuwsgierig er naar bent. 
19 apr 16 door lid: Vosje01
Ja, doe maar Annaī, dan zie ik het ook meteen :)) Maar, zal voor het afvallen niet uitmaken? En in de tijd dat je er extra mee bezig bent, snoep je niet, scheelt weer. 
19 apr 16 door lid: annemiek rembil
Het is in basis natuurlijk hetzelfde als calorieën tellen maar fatsecret is daar veel beter voor. Als je daadwerkelijke calorieën telt heb je de vrijheid om de inname te schalen naar wat voor jou werkt. Maar nog veel belangrijker, fatsecret laat direct zien hoeveel vet, koolhydraten en eiwitten je binnenkrijgt, iets wat zeker ook erg belangrijk is. Daarnaast zijn alle diëten, ook het 40-punten dieet bedoeld voor tijdelijke aard. Om op gewicht te blijven moet je de rest van je leven "opletten" Ik ben van mening dat calorieën tellen daar een beter hulpmiddel voor is. 
19 apr 16 door lid: AndreRutten

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Annaï's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.