Annaï's Logboek, 30 jan 16

Vandaag echt alles gegeten wat niet mocht; erwtensoep, chips, m&m's, toast enzovoort. Heel veel spijt? Ik weet het niet. Ik had er eigenlijk wel een keer weer zin in. Morgen gewoon weer onder de 1000 en verder waar we mee bezig waren.

Bekijk Dieet Kalender, 30 januari 2016:
2051 kcal Vet: 90,64g | Eiwit: 54,80g | Kolhy: 255,15g.   Ontbijt: River Ice Tea, Aldi Filet Americain, Aldi Filet Americain, Crackers. Lunch: Van Dobben Bitterbal, Lay's Paprika Chips, Crackers. Diner: AH Rijkgevulde Erwtensoep met Rookworst. Snacks/Andere: M&M's Choco, Kraak Snacks Mozarella met Kruiden, Jumbo Mueslireep Chocoladestukjes, Mandarijn. meer...

1 Ondersteuner    Ondersteun   

Reacties 
Ach, als je morgen weer goed oplet, zal het wel meevallen. Is ook wel lekker een keer. 
30 jan 16 door lid: annemiek rembil
Dat is de manier. Soms moet je gewoon de teugels even laten vieren. Maar daarna weer strak in het zadel anders wordt je stuurloos. Misschien ook een ideetje om af en toe een dagje het tegenovergestelde te doen? Dagje vasten dus. Schijnt ook te helpen. Je lichaam went dan niet aan een constante hoeveelheid kcal. Dat schijnt ook problemen te geven.  
31 jan 16 door lid: Druivensuikertje
Zucht! We blijven zoeken hè? Maar ik heb het idee dat dit inderdaad de goede manier is. Succes. 
31 jan 16 door lid: annemiek rembil
Vasten lijkt me eerlijk gezegd geen goede keuze, aangezien je lichaam heel hard moet werken om zonder aanvullende brandstof te moeten functioneren. Het beste en gezondste naar mijn mening is nog altijd te compenseren met een dag alleen fruit en groente te eten waarbij de koolhydraten uit fruit kan worden gehaald de gedurende dag. Dan laat je een enkele keer gewoon de producten die (ook dierlijke) vetten en geraffineerde suikers/koolhydraten bevatten staan.  
31 jan 16 door lid: Luna B
Ik was niet echt van plan een 'compensatiedag' te houden. Vandaag, net als vorige week zondag, rond de 700 kcal. En aangezien het afvallen mij over t algemeen vrij 'makkelijk' afgaat (ook omdat ik heel streng ben voor mezelf) laat ik het zo nog 2 weken. Daarna zal ik even over moeten stappen want mn dieet geeft aan dat 6 weken de max is. Dus op dit moment zie ik daar meer tegenop.. 
31 jan 16 door lid: Annaï
Haha, 700 kc = compensatie denk ik.  
31 jan 16 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Annaï's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.