annemiek rembil's Logboek, 09 jan 16

Vanavond patat speciaal en groentenkroket. Niet alle saus opgegeten. Ben benieuwd of deze maaltijd helpt af te vallen :-)

Bekijk Dieet Kalender, 09 januari 2016:
553 kcal Vet: 17,32g | Eiwit: 35,76g | Kolhy: 62,55g.   Ontbijt: Optimel Chocoladevla, AH Magere Yoghurt. Lunch: Tosti met Kaas. Snacks/Andere: Lidl Magere Melk. meer...

1 Ondersteuner    Ondersteun   

Reacties 
Als dat zo is Annemiek, dan ga ik voortaan elke dag patat met een groentenkroket eten. ☺️  
09 jan 16 door lid: Buddhamind
Nee joh :)) Dit is een x extra veel na weinig. Je weet toch, 1x veel om je lichaam voor de gek te houden. Niet voor elke dag. 
09 jan 16 door lid: annemiek rembil
Stond bij druivensuikertje toch ? Bij gea . Dacht, ga het meteen uitproberen :)) 
09 jan 16 door lid: annemiek rembil
Ja, ik ben idd bekend met deze methode. Laat je de resultaten weten? 
10 jan 16 door lid: Buddhamind
Nou, ik "doe" deze methode niet. Had gewoon trek in patat. En omdat ik had gelezen en ervaren dat het soms goed is, doe ik het dus. Is er dan zo, n methode? Of bedoel je de 5-2?  
10 jan 16 door lid: annemiek rembil
Oja, 300 gram minder. :)) 
10 jan 16 door lid: annemiek rembil
"Nou, ik "doe" deze methode niet. Had gewoon trek in patat." Hahaha, dit klonk leuk: Je had er gewoon trek in. En gelijk heb je! Is het een methode? Ja, het is een soort van aanpak waar sommige (zelfs zeer gerenommeerde) trainers en voedingsdeskundige bij zweren. Zelf heb ik het nog nooit geprobeerd, dus uit ervaring kan ik niet spreken. Ik ben het nog recent tegengekomen in 1 van de artikelen over omgaan met weight-loss plateaus. (Zie here bv. http://www.jillianmichaels.com/fit/lose-weight/break-through-weight-loss-plateau). Ik voel er niet veel voor, maar "jouw lichaam laten schrikken - methode" werkt wel in sport, dus misschien ook in voeding. (hoewel tijdens m'n voedingskunde opleiding heb ik dit volgens mij niet gehad... Of niet goed opgelet, dat kan ook haha) Ik probeer alleen dingen uit waar ik achter sta, dus dit laat ik aan andere over 😉. En als ik trek in patat krijg ga ik die zeker nemen. LOL 🍟 
10 jan 16 door lid: Buddhamind
patat uitproberen heb ik geeeeeeeeeeeeeen probleem mee. grijnssssssssssss 
10 jan 16 door lid: tirzaV

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


annemiek rembil's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.