_vienna_'s Logboek, 08 mrt 24

Ik denk dat het tijd is om er ook wat meer bij te bewegen, maar kom nog niet in actie helaas tot nu toe 🫢 iemand tips hoe je jezelf de deur uit motiveert? (wandelen)
83,8 kg Tot nu toe verloren: 15,9 kg.    Nog te gaan: 13,8 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.
Gewichtstoename van 0,7 kg per week

22 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik ben begonnen met alles wat ik de fiets deed te gaan lopen. Na verloop van tijd ging dit steeds makkelijker en daarmee werd het wandelen ook leuker. 
08 mrt 24 door lid: gien55
Er was een app die de straten in jouw omgeving groen kleurde als je daar tijdens het lopen zwerfafval opraapte.Uiteraard niemand die kon nagaan of je dat echt deed, maar goed. Net als de “ommetje” app. Zat ook wel in beide een competitie element in. Wat misschien maakt dat het makkelijker gaat? 
08 mrt 24 door lid: Dappere-Dodo
Echt tips kan ik niet geven, want ik houd juist enorm van lopen, ik heb geen idee hoe iemand die knop om moet zetten .. Maar misschien de trap pakken ipv de lift, een halte eerder uitstappen met de bus, de auto een straat verderop parkeren. Dat soort dingen? 
08 mrt 24 door lid: Dappere-Dodo
Ik gebruik de app strava. Je wandeling wordt opgenomen qua tijd, kilometers en stappen. Mijn zus gebruikt hem ook. En zo stimuleren we elkaar. Werkt ook motiverend als ik zie dat zij geeft gelopen dan wil ik niet onderdoen voor haar. Beetje bewijsdrift. Maar hee, het werkt. En het lopen wordt steeds leuker, de weegschaal ook. 💪👍  
08 mrt 24 door lid: Ireen24
En ja, moet mezelf ook vaak dwingen, op de bank met een zak chips vind ik nog steeds verleidelijk, maar dat zal altijd de wens blijven.  
08 mrt 24 door lid: Ireen24
Hoi! Ik houd ook van lopen, dus miss. heb ik makkelijk praten, maar ik doe echt alles lopend. Boodschappen doen, naar een afspraak in het zkhs, of naar het winkelcentrum, naar de sportschool... 🤔 Misschien kun je op Google Maps checken of er een leuk plekje in de buurt is om een wandeling te maken, dat doe ik ook regelmatig.  
09 mrt 24 door lid: Woodchipper
Bedankt allemaal!! 🥰 ik ga hier vanaf morgen gelijk mee aan de slag 
09 mrt 24 door lid: _vienna_
Ik las op X dat iemand, die het moeilijk vond de deur uit te gaan, tegenwoordig haar innerlijke hond uit laat. Sindsdien heeft ze lol in wandelen. 
09 mrt 24 door lid: Monique, valt af!
Ik ga sinds kort op de fiets naar mijn werk ipv mrt de auto. Dat gaat natuurlijk niet over lopen, maar probeer te kijken wat je lopend kan doen. Vraag anderen om mee te doen. Doe een soort wedstrijd element met de app ommetje. Of pluk bloemen onderweg voor een wildboeket. Mijn vader van 84 lag laatst in het ziekenhuis. En toen ik hem bezocht was hij stappen op de plaats aan het maken om toch wat beweging te krijgen. Begin klein. Maak een maandoverzicht en vink elke dag af. 
10 mrt 24 door lid: TheFutureIsNow
Als je van luisterboeken of podcasts houdt, spreek dan met jezelf af dat je die alleen mag luisteren als je wandelt. 
10 mrt 24 door lid: Createzz
Nog een tip.....het laatste half jaar ben ik begonnen om wandelafspraken te maken in plaats van een bakkie koffie te doen. En het werkt! We beginnen met een wandeling en eindigen dan met een bakkie. Of je nou op de bank bijkletst of onderweg. Win-win. Het is nu ook een gewoonte geworden, mensen vinden het ook leuk! Ben 3 jaar geleden gestopt met roken, had een conditie van nul. Dus niet een type die altijd al liep. Ik moe(s)t mezelf ook motiveren. 
10 mrt 24 door lid: Ireen24
Bedankt voor alle tips!! 🥰 
12 mrt 24 door lid: _vienna_

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


_vienna_'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.