Leftie80's Logboek, 01 feb 24

Ben ik nog steeds de enige die vlees/groente kant en klaar bij Muscle Meat haalt?

Kant en klare basmati rijst met groente.
Kant en klare zoetzure kip erbij, 10 minuten op laag vuur en klaar. Het is niet alleen makkelijk maar smaakt ook prima.

Bekijk Dieet Kalender, 01 februari 2024:
1304 kcal Vet: 39,07g | Eiwit: 125,88g | Kolhy: 110,32g.   Ontbijt: Ei, Jumbo Kalkoenfilet, Bruine Boterham, AH Goudse Kaas Belegen 48+. Diner: Muscle Meat Roasted Kipfiletblokjes Sweet & Sour, Muscle Meat Mekong Rijst Mix. Snacks/Andere: Jumbo Kalkoenfilet, ERU Smeerkaas Balans 15+, AH Dunne Maïswafels met Zeezout, Body & Fit Smart Bar Crunchy Chocolate Cookies. meer...

13 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik ken het niet! Niet veel duurder dan zelf maken? 
01 feb 24 door lid: jesprinses
2.5 KG kip kost bijvoorbeeld 30 euro dus dat is 12 euro per kilo. Bij de AH is een kg inmiddels ook bijna 12 euro dacht ik en dan moet je het nog bakken. Voor hetzelfde geld heb je het dus kant en klaar en wat betreft de kwaliteit scoort muscle meat wat mij betreft het driedubbele.  
01 feb 24 door lid: Leftie80
Valt mee dan idd 
01 feb 24 door lid: jesprinses
€12 per kilo! 😳 Ik had van de week bij de Lidl “biologische scharrel kip” gekocht, achteraf gezien geloof ik er geen ** van, want waarom die dubbele benaming? Maar die was ruim €5 voor 200 gram! Die Lidl was zelfs iets duurder als bij de AH. Nu kies ik natuurlijk zelf voor dat ik het liefst alleen 3 sterren of biologisch wil, maar echt nooit op dat (grote!) verschil in prijs gelet.. 
01 feb 24 door lid: Dappere-Dodo
5 euro voor 200 gram is nogal wat hoor. Dat zie je mij niet betalen al zitten er 6 sterren op, sorry kippetjes. 😄 Dit bedrijf (eigenaar is "The Dutch Giant") haalt z'n kip uit Thailand en die schijnen gemiddeld goed te scoren. Hopen dat het waar is allemaal uiteraard. Ik weet wel dat muscle meat producten in heel veel Jumbo winkels een eigen schap hebben tegenwoordig dus ik vermoed dat het wel ok is. 
01 feb 24 door lid: Leftie80
Ik heb ook nog nooit van Muscle Meat gehoord, maar bij ons is geen Jumbo in de buurt. Sinds kort kan je ook kant-en-klare Ketomaaltijden online kopen en aan huis worden bezorgd. Ik moet het allemaal nog goed doorlezen en de kosten bekijken cq of het veel duurder is, dan het zelf te maken. https://www.factormeals.nl/kant-en-klare-maaltijden/keto Er zijn ook koolhydraatarme- en sport maaltijden.  
03 feb 24 door lid: Peggy Eleonore

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Leftie80's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.