robinbrandt's Logboek, 21 jan 24

Heeft iemand toevallig wat koolhydraat arme diner recepten die heel makkelijk zijn, budget proof en makkelijk te combineren met kinderen🤗 en een man die wel pasta nodig heeft. Deze week wordt hele drukke week met de kindjes van de opvang. Late afhalers ( 18:30 ) en eigen kids die op tijd naar bed moet, en man die maandag al om 19:00 volleybal heeft, dus dat wordt al los van elkaar eten. Ik probeer namelijk week menu te maken. Alleen ben zo koos inspiratieloos!

Heb er verder wel weer heel veel zin in😁 en ben trots want mijn jas zit gewoon kei lekker eindelijk na lange tijd!

10 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Lowcarbchef heeft veel recepten 
21 jan 24 door lid: MDW80
Bolognesesaus maken kan van tevoren , dan ‘s avonds voor de familie pasta erbij en voor jou b.v. Een courgette in stukjes bakken en een beetje saus erover. Of: groente en vlees of vis voor jou en voor de anderen ook gekookte of gebakken aardappelen erbij. Of wok maken met groente en b.v. Kip, voor hen noodles erbij, voor jou komkommer erbij. 
21 jan 24 door lid: gien55
Hier doet vlees met groente het altijd goed. Mijn vriend eet er dan gewoon aardappelen, rijst of patat bij. Ik skip dat of neem een kha vervanger zoals pompoen of knolselderij. Vis (uit vriesvak is veel goedkoper) met wokgroente is erg lekker. 
21 jan 24 door lid: SabineS85
Hier wordt ik blij van😁 dankjewel!! 
22 jan 24 door lid: robinbrandt

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


robinbrandt's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.