Michelle_Bos's Logboek, 27 mei 23

Meer dan een jaar geleden dat ik zo zwaar was! Gisteren een goede dag gehad, veel beweging en niet te veel gegeten dus dit is echt een domper. Help!

Bekijk Dieet Kalender, 27 mei 2023:
2511 kcal Activiteit: Garmin - 24 uren. meer...

21 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Niet panikeren, je staat gewoon veel te veel op de weegschaal. En dat is best wel simpel op te lossen. Spreek met jezelf af om 1 vaste dag in de week te wegen (of 1x in de 2 of 3 weken) Dat geeft echt enorm veel rust. Dan tellen al die keren dat je bijv. meer koolhydraten hebt gegeten of meer zout hebt binnengekregen en dat je veel vocht vasthoudt of als je ongesteld moet worden enz., gewoon niet meer mee. 
27 mei 23 door lid: Faat68
Je gewicht lijkt eerder langzaam omhoog te kruipen, dan langzaam omlaag te gaan. Vind je het fijn als we met je meedenken hoe je dit kan keren? 
28 mei 23 door lid: Antoinette loves food...
Ja ik heb een plan van aanpak die morgen officieel gaat beginnen, gisteren was een wendag vandaag en morgen ochtend heb ik het zelf ik de hand want slaap en blijf ik bij vrienden. Morgen middag ben ik thuis en dan zeker 3 weken geen feestjes en dan moet de knop om zonder excuses en dan een manier vinden dat weer past in mijn leefstijl. Bewegen doe ik laatste tijd ook een stuk minder, plus echt ongezond en veel eten dus ik weet wat ik fout doe. De knop moet om. Heb lastige tijd achter de rug en er komt een nog moeilijkere tijd aan, maar dat is geen reden om weer aan te komen. Tips zijn altijd welkom.  
28 mei 23 door lid: Michelle_Bos
He vervelend dat je een moeilijke tijd hebt en dat er nog een moeilijke tijd gaat komen. Als je het fijn vind hier je hart te luchten, dan mag dat altijd ❤️. Ik weet niet of je al eens je AMR en BMR berekend hebt op happyhealthy.nl? Als je maximaal 500 kcal onder je AMR (en altijd boven je BMR) blijft, dan zul je afvallen. Wat mij hielp/helpt is eiwitrijk lunchen. Dat scheelt mij enorm in snaaien. Ik plande mijn eten al in. Dan wist ik hoeveel ruimte ik nog had. Ik liet/laat feestjes niet achterwege, maar probeer daar wel bewust mee om te gaan. Heb ik echt zin in dat stuk vlaai? Ja? Dan eet ik hem, zo niet, dan eet ik hem niet. Hetzelfde met gewoon eten. Heb ik echt nog wel honger? Zo niet, dan stop ik met eten. Doordat ik op deze manier wel alles mag eten, voelt het niet alsof ik mijzelf heperk. Ik ontbijt met overnight oats, lunch eiwitrijkmet weinig koolhydraten en eet 's avonds wat de pot schaft met koolhydraten. Anderen eten altijd koolhydraatarm of ketogeen. Kijk naar iets wat bij jou past en wat jij kan volhouden. Het draait bij alle manieren om een kcal-tekort. Heel veel succes! 
28 mei 23 door lid: Antoinette loves food...
Sterkte en succes 🍀 Wat ook oam helpen als je de neiging hebt om teveel te eten is eerst een "geoorloofde" portie op te scheppen/eten en dan zo'n 10 minuten wachten. Het duurt nl even voor je maag het seintje vol vanuit je hersenen krijgt. 
30 mei 23 door lid: PeetjePuk

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Michelle_Bos's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.