Smerige Smikkelaar's Logboek, 12 mei 23

M'n keto-dieet kan officieel beginnen! Vanaf nu ga ik mezelf elke dag volproppen met zo veel mogelijk koolhydraten 😋 Bijkomend voordeel: dit dieet is ook nog eens veel makkelijker en lekkerder dan een normaal koolhydraatarm (🤢) dieet!

Laat die vetkwabjes maar komen!

9 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
🤤 
12 mei 23 door lid: pieterjanpoepjes
Je beseft je wel wat "keto" betekent, toch, Smerige Smikkelaar? Het is niet een magische term die je kunt plakken op je zoetigheid-festijn. Denken dat je de keto-regels volgt terwijl je jezelf volstouwt met suiker, is als denken dat je kunt leren zwemmen door de hele dag in een ligstoel te zonnen. Keto, beste kerel, is kort voor "ketogeen". Het betekent dat je lichaam ketonen produceert voor energie door vetten te verbranden, niet door een suikerfeest te houden. Dus, pak je suikerrijke snacks, zwaai ze gedag en verwelkom de wereld van vetrijke voeding. Kortom, minder zoet, meer vet. Dat is de ware betekenis van keto, Smerige Smikkelaar. 
12 mei 23 door lid: pieterjanpoepjes
Praat je nou in jezelf of tegen jezelf? 
12 mei 23 door lid: keto_danny
Tegen Smerige Smikkelaar. Ik probeer hem te leren dat keto niet een correcte term voor zijn dieet is, hoewel het idee wel leuk is. Tenzij je het als een ketonen-dieet ziet, dat je zo min mogelijk ketonen wilt produceren.  
12 mei 23 door lid: pieterjanpoepjes
Het zal wel  
12 mei 23 door lid: keto_danny
Ik probeer inderdaad zo min mogelijk ketonen te produceren Pieter Jan Poepjes 
12 mei 23 door lid: Smerige Smikkelaar
Damn, klinkt alsof die moeder van jou wel verstand heeft over anale shit, wat een tip  
17 mei 23 door lid: pieterjanpoepjes
Ook nog een tip voor jullie: gebruiken jullie eigenlijk al olijfolie als glijmiddel wanneer jullie anaal genomen worden? Bevat heerlijk veel calorieën en zo wordt het gelijk geïnjecteerd in je darmen 
17 mei 23 door lid: Smerige Smikkelaar

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Smerige Smikkelaar's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.