wendycarty's Logboek, 06 mei 23

Ik heb gevoelige darmen. Van een banaan ben ik verstopt. Ik ben ooit naar een kaasfeedt geweest ik ben er drie dagen van op het toilet geweest. 🙈🙈

Bekijk Dieet Kalender, 06 mei 2023:
1873 kcal Vet: 84,98g | Eiwit: 69,37g | Kolhy: 211,41g.   Ontbijt: Zonnatura Agavesiroop, Aardbeien, AH Blauwe Bessen, Jumbo Yoghurt Griekse Stijl 10%. Lunch: Plus Belegen Kaas 30+, Calvé Pindakaas (20g), Harde Broodjes. Diner: Spinazie, Geroosterde of Gebakken Kippendij, Zoete Aardappel. Snacks/Andere: Maaza Mangosap, Chips, Bonbon, Gemengde Notenmix. meer...
3626 kcal Activiteit: Schoonmaken (Opruimen) - 29 minuten, Koken - 1 uur, Wandelen (Langzaam) - 3 km/h - 1 uur en 34 minuten, Fietsen (Langzaam) - 18 km/h - 2 uren, Rusten - 10 uren en 57 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

16 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 26
Reacties 
Van vasten kun je ook verstoppen. Ik zou proberen elke dag gevarieerd, vezelrijk te eten en elke dag in kcal-tekort te blijven. Dat lijkt mij prettiger voor je darmen, voor hoe je je voelt en het lijkt mij ook beter vol te houden 😊 
06 mei 23 door lid: Antoinette loves food...
Dat klopt helemaal dat vasten werkt maar tijdelijk. Ik hrb vandaag een geweldige workout gehad. 1 les ying yang yoga, 1 les zumba, een wandeling van 1 uur en 16 minuten en ik heb heerlijk salsa en bachata gedanst. 💃💃 Mijn danspartners hebben mij allen, alle hoeken van de zaal laten zien. 🥰🥰 I love it.  
07 mei 23 door lid: wendycarty
Fijn dat je genoten hebt 😊 
07 mei 23 door lid: Antoinette loves food...
Antoinette ik hoop dat ik ooit zo ver kom net als vroeger toen ik 75 kg woog en at wat ik wilde zonder calorieën te tellen net als jij.  
07 mei 23 door lid: wendycarty
Wendy, ik tel geen kcal meer, maar ik ga wel bewust met mijn eten op. Heb ik echt nog trek? Heb ik echt zin in die taart? Zo nee, dan eet ik het niet. Het is dus niet dat ik maar klakkeloos alles in mijn mond kan stoppen. Maar ik geniet wel en ik heb ook niet het gevoel dat ik wat mis en ik blijf wel op gewicht. En dat gun ik jou ook (ik gun je ook dat je alles kan eten en op gewicht blijft, maar dat lijkt mij helaas niet erg realistisch). 
07 mei 23 door lid: Antoinette loves food...
Ik heb zeker niet het idee dat je alles maar in je mond stopt, je let wel op maar niet door alles te wegen bijvoorbeeld. Ik heb periodes gekend dat ik elke rijstkorrel ging wegen bij wijze van spreken maar dat werkte ook niet. Je houdt het namelijk meestal niet vol.  
07 mei 23 door lid: wendycarty
Ik heb het toen ik begon met afvallen wel gedaan. Door alles af te wegen kreeg ik veel meer inzicht in wat ik at. Op een begeven moment kon ik het ook zonder wegen en invoeren goed genoeg inschatten. Anderen blijven alles invoeren, omdat dat voor hun goed werkt. Dat is voor iedereen verschillend.  
07 mei 23 door lid: Antoinette loves food...
Hopelijk kan ik over een jaar stoppen met het wegen van eten. Ik wordt inderdaad nooit meer zo slank als vroeger dst is logisch ik ben ook geen 25 meer.  
08 mei 23 door lid: wendycarty
💃💃💃💃💃💃💃💃💃 
08 mei 23 door lid: smootylaatmaar
Nooit de hoop opgeven Wendcarty ik ben nu veel slanker dan ik op mijn 25e was😇. En ja als ik thuis ben weeg ik nagenoeg alles nog. Lastig maar geeft mij wel houvast.  
08 mei 23 door lid: asjege
Asjege, jij hebt superveel bereikt! Echt knap! Hoe lang ben je nu op je streefgewicht? 
08 mei 23 door lid: Antoinette loves food...
Ik ben nog lang niet op mijn streefgewicht. Helaas er moet nog 17 kg af. Dan ben ik op mijn gewicht van toen ik 25 jaar was. Als tiener was ik altijd rond de 65 kg maar dat vind ik nu niet meer mooi bij mijn leeftijd. Ik houd vol. Ik geef het nuet op.  
08 mei 23 door lid: wendycarty
Ik wil naar 77 kg. Ik ben 1.77 lang  
08 mei 23 door lid: wendycarty
Ik heb zo'n mouwloos, zwart jurkje en een zwarte cat suit als ik die weer aankan is het goed. 3 jaar geleden paste ik die nog. Toen was ik 84 kg.  
08 mei 23 door lid: wendycarty
Dan heb je een mooi doel Wendy! 
08 mei 23 door lid: Antoinette loves food...
Zeker  
08 mei 23 door lid: wendycarty
Prachtig doel Wendy. Dat ga je halen! 
09 mei 23 door lid: asjege
@Antoinette niet helemaal mijn streefgewicht masr sinds een jaar ongeveer stabiel. En ik voel me hier goed bij😁 
09 mei 23 door lid: asjege
Als je blij bent met je gewicht is, het heerlijk. Mijn telefoon is bovenaanstuk dus ik kan geen foto's meer sturen.  
10 mei 23 door lid: wendycarty
Ik ben van spijker broekmaat 46 naar 44 daar ben ik al blij mee. Einddoel is maat 40 spijkerbroek.  
10 mei 23 door lid: wendycarty

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


wendycarty's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.