Antoinette loves food...'s Logboek, 20 jan 23

Het was heerlijk! Als je dit ziet, zou je een reactie/hartje willen geven? Dan weet ik of hij nu wel in de tijdlijn komt. Mijn andere foto is weer niet zichtbaar voor iedereen..

44 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wat een gedoe hè 🥴 
20 jan 23 door lid: Dappere-Dodo
Deze komt nu in de tijdlijn voorbij 🤷‍♀️🤣 
20 jan 23 door lid: MDW80
Nogal! Maar jij ziet deze foto wel en die andere niet? Ik heb het idee dat foto's via snacks/andere wel zichtbaar zijn en die toegevoegd via diner niet... Misschien is dat bij jou ook zo? 
20 jan 23 door lid: Antoinette loves food...
Foto’s die ik via de app wil plaatsen komen helemaal nergens, of alleen in de lijst waar ik mijn eten invul, komen dus niet in mijn logboek of tijdlijn en ziet niemand.. Ik voeg mijn foto’s dus alleen maar toe op de volledige site met mijn iphone of tablet. Maar met beide komen ze niet altijd zichtbaar. Zelfde geld voor losse berichten of gewicht, welke ik wel via de app doe. Met alles wat wél verschijnt, het staat direct op mijn eigen pagina, maar 90% daarvan wordt pas later zichtbaar voor andere. 😏  
20 jan 23 door lid: Dappere-Dodo
Soms zie ik updates van anderen ook pas een dag later of zelfs nog later, niet gelijk paniek 😉 je komt in vanzelf wel in beeld. 
20 jan 23 door lid: MDW80
MDW80, een tijdje geleden kon ik niet op berichten reageren en zag alleen Sabine mijn berichten (dat was echt raar). Na contact met FS is het grotendeels opgelost, maar foto's zijn dus niet altijd zichtbaar. Als ik ze via de browser toevoeg, dan ziet een enkeling het (waaronder Sabine), vroeg ik het via de app toe dan zien meer mensen het (maar dat lijkt nu afhankelijk van onder welk kopje ik het stuur). Het is dan ook niet later zichtbaar voor anderen.  
20 jan 23 door lid: Antoinette loves food...
Ik zie je dit berichtje wel 
21 jan 23 door lid: Wow34

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Antoinette loves food...'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.