Suzepluus's Logboek, 18 dec 22

Ik wilde dus naar bed gaan, maar ontdekte een flinke muis in de kast. Oké.. in de val. Een vriendelijke val. Beestje zat er al langer, maar nog niet gezien. Van de week dus 2 vallen neergezet. De 1ste dag was de kaas er wel uit. Hoezo lusten muizen geen kaas?!
Een kiezelsteentje als extra gewicht erin gelegd. En nu dus beet. Een flinke muis.
En die moest uitgebreid bekeken, gefotografeerd en gefilmd worden. En toen nog buiten uitgezet worden, een stukje verderop.
Liep ik in de vrieskou voorzichtig te glibberen in de nacht.
Ik hoop dat ie snel een warm plekje heeft gevonden en niet al direct de eerste nacht is bevangen door de kou. Ja ja ja.. ik hou nou eenmaal van dieren. Maar deze wil ik niet binnen in mijn spullen. Dusss... lag ik nog pas na twaalven in bed.
Wel heerlijk geslapen tot even over half 9. Dit dekbed is licht, prettig, lang en snel warm. Niet te warm zoals het vorige, zodat ik meerdere malen in de nacht bloot lag.
Het is jammer dat ik nog steeds regelmatig ruzie heb met kussens.
Stond nog in de douche toen zoon appte dat de omstandigheden goed waren. Of ik ook goed genoeg was om te gaan wandelen? Yep!
Wel iets meer gegeten: 2 rijstwafels indakaas, 2 beschuiten plak kaas en 2 thin crisp met caramelpasta.
Rond 11 uur vertrokken, op naar de bossen. Heerlijk daar 2.5 uur gewandeld. Het was niet koud ondanks dat het -4 graden was. Windstil. Mooi. Verschillende paddenstoelen of zwammen, twee keer een roedel herten/reeën tegen gekomen.
Ruim 10 kilometer gelopen. We wilden nog ergens wat warms drinken als chocomel, maar alleen de frietzaak was open.
Dus maar naar huis. In elk geval voor de voorspelde ijzel thuis zijn. Rond 3 uur waren we thuis.
Lief zat net aan de lunch. Ik een kom thee. Toen kreeg ik het koud.
Tijdens het wandelen nergens last van, zelfs stukken met open jas en zonder wanten. Had m'n nieuwe fleecepanty onder mijn broek. Mijn Zwitserland hoodie, m'n nieuwe teddysjaal en muts op mijn hoofd. Kom je in een warm huis, krijg je ineens de bibbers.
Nog een koffiechoc voor ik aan het eten begon. Een kippensoep met een extra zak soepgroenten erdoor en een afgebakken pistolet dit keer.
De beestjes verzorgd voor het zou gaan ijzelen. Viel mee, dat begon pas tegen half 8. Maar nu is het spekkie glad; zegt lief net, die even naar buiten liep.
Nina even gewogen: 1429 gram. Weer 261 gram meer dan 2 weken terug.
Haar even laten rondscheuren, want ze deed ontsnappingspogingen. Even de energie eruit. Nog even gekroeld, nu zit ze weer in haar kooi met ren.
Nog lekker thee en op tijd naar bed. Morgen een ochtenddienst. Weet nog niet of ik de middag ook moet invallen voor zieke collega. Hoor ik morgenochtend pas. Ga ik van uit.

Bekijk Dieet Kalender, 18 december 2022:
986 kcal Vet: 43,09g | Eiwit: 38,95g | Kolhy: 111,07g.   Ontbijt: Pindakaas, Wasa Delicate Crisp Rosemary & Sea Salt, Water, Hema Karamelpasta met Zeezout, Milbona Jonge Goudse Kaas 48+, Sondey Rijstwafel, Thee. Diner: AH Witte Pistolets Voorgebakken, Kippensoep. Snacks/Andere: Milbona Herfstkaas, Lidl Zeeuwse Bolus, Thee, Koffie met Melk. meer...

20 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Mooi die reeën!🦌 
18 dec 22 door lid: Lind@@h
Prachtig 🤗 
18 dec 22 door lid: Rommeltjes

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Suzepluus's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.