Tereza12's Logboek, 09 feb 15

Maak eerst een lange termijn planning (zoals 6 maanden vooruit) en maak dan een indeling per maand, per week en per dag. Door de stappen klein te maken kun je je successen makkelijker vieren en blijf je gemotiveerd. Verbind de planning aan voedselinname en het soort voedsel dat je inneemt. Ook aan te raden is om je beweging en activiteiten (zoals sport) op vaste dagen in te plannen. Houd je voor dat je moet gaan, wat er ook gebeurt. Verzaken is geen optie.

-Niet meer dan 2 kilo per week aftevalen
-– Drink niet teveel koffie en vooral alcohol. Door teveel koffie en alcohol verwijden je aders en zo ontstaan er diepe poriën in de huid.

Mocht je bang zijn dat je jezelf niet vertrouwt dan kun je “straffen” zetten op het niet behalen van je targets in de planning. Geef bijvoorbeeld een familielid of vriend(in) een geldbedrag. Ze betalen dan telkens een deel van het geldbedrag aan je uit als je een target behaalt, maar houden dit als je verzaakt. Er zijn natuurlijk ook wel andere soortgelijke opzetjes te verzinnen.

Bekijk Dieet Kalender, 09 februari 2015:
1666 kcal Vet: 63,29g | Eiwit: 53,31g | Kolhy: 239,93g.   Ontbijt: Jumbo Dubbel Donker Meergranen Oven, Perfekt Luchtige Crackers Naturel, Gemarineerd Rundvlees, Sinaasappelen, Thee, Appel, Banaan, Ingevroren Aardbeien, Ongezoet, AH Diepvries Frambozen. Lunch: Melk (Halfvol), Nespresso Ristretto, Banaan, Jam (Suikerarm), Blue Band Halvarine, Volkoren Brood, Gedroogde Abrikozen, Amandelen. Diner: Pindakaas, Ekoplaza Gebroken Lijnzaad, Rode Paprika, Tomaten, Bertolli Balsamico Saladedressing. Snacks/Andere: Campina Karnemelk. meer...
2836 kcal Activiteit: Sauna - 3 uren, Wandelen (Matig) - 5 km/h - 1 uur, Fietsen (Langzaam) - 18 km/h - 30 minuten, Bureauwerk - 6 uren, Rusten - 6 uren en 30 minuten, Slapen - 7 uren. meer...

   Ondersteun   


     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Tereza12's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.