TheAnoukster's Logboek, 23 jun 22

Goedemorgen allemaal, ik heb een vraag. Ik ben nogal gefrustreerd dat ik matig tot amper afval. 6 juni begonnen met serieus Keto. Dat wil zeggen dat ik heel bewust mijn macro's bijhoud hier in de app. Ik ben 1.63 en begon 6 juni met 104 kilo. Ik ben 41 jaar. nu woog ik vanmorgen 101.4. Ik heb enorm last van de keto griep maar eet echt volgens alle richtlijnen. ik mag maar 1285 calorieën maar ik vind dat wel extreem. Daarom zit ik gemiddeld op 1400 per dag. HELP MIJ

Bekijk Dieet Kalender, 23 juni 2022:
1800 kcal Vet: 145,27g | Eiwit: 101,50g | Kolhy: 23,99g.   Ontbijt: Leev Low Carb Crackers Bruschetta, AH Coburgerham, Maggi Kippenbouillon, Aldi Ontbijtspek, Avocado, Campina Botergoud Ongezouten Grasboter, Holland & Barrett MCT Olie, Koffie. Lunch: AH Snack Tomaatjes , Komkommer (met Schil), Leev Low Carb Crackers Bruschetta, Milsani Slagroom, AH Ongebrande Notenmix, AH Goudse Kaas Extra Belegen 48+, Gekookt Ei, AH Coburgerham. Diner: Gekookt Ei, Hellmann's Real Mayonnaise, Roquefort of Blauwe Kaas, Geroosterde of Gebakken Kipfilet, AH Baby Spinazie , AH Snack Tomaatjes , Komkommer (met Schil). meer...
195 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

4 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Reken even je bmr en amr uit op www.happyhealthy.nl. Want ik denk echt dat je meer calorieën mag. Maar in het begin van je alleen vocht af, want koolhydraten hechten vocht aan zich. Daarna zet zich dat pas om in vet, dus volhouden. Wat de keto griep betreft, neem je elektrolyten? Neem af en toe een lepel augurken nat, van kesbeke bijvoorbeeld. Dat helpt enorm tegen de misselijkheid 
23 jun 22 door lid: keto_danny
Bedankt voor je bericht. Ik ben echt een beetje radeloos. Heb echt even tips nodig. Ik neem smiddags vaak een bouillon en ik gebruik veel himalaya(?) zout over mijn maaltijden. Ik slik ook nog verschillende Magnesium en vit B12 en multi vitamine. Niet alles elke dag. Ik wissel het af. Ik ben vooral doodmoe en duizelig voortdurend. Wordt er gek van. Ik heb niet veel honger. Smorgens neem ik MCT olie en grasboter met koffie. Eind ochtend vaak lunch, tussendoor en avond maaltijd. Super goed in balans allemaal. Ik weet het niet hoor.  
23 jun 22 door lid: TheAnoukster
https://www.bulk.com/nl/elektrolytenpoeder.html 
23 jun 22 door lid: keto_danny
Gebruik dagelijks een lepeltje elektrolyten poeder. En echt 75% van je voeding moet uit vet bestaan. Heb je happyhealthy gecheckt? Kloppen je calorieën wel?  
23 jun 22 door lid: keto_danny
Ik reken net uit dat ik 2.024,4 - 300 = aantal calorieën moet eten. Dus rond de 1700. Dat lijkt me zo veel om af te vallen. Maar dan eet ik dus te weinig? Ik ga die macro's nog eens uitrekenen. En ik check jou link even.  
23 jun 22 door lid: TheAnoukster
Ik zou min 500 calorieën doen, dan val je gemiddeld een pond per week af. En iedere min 5 kilo, reken je dat opnieuw uit. Hoe minder je weegt, hoe minder je mag eten. 
23 jun 22 door lid: keto_danny
De berekening hier, klopt voor geen meter hoor! 
23 jun 22 door lid: keto_danny
Top. Ik ga hiermee aan de slag. Super bedankt voor het meedenken. Keep y'all posted. ;-) 
23 jun 22 door lid: TheAnoukster
Als je vragen hebt, hoor ik het wel. Heel veel succes!💪🏻 
23 jun 22 door lid: keto_danny
Heel veel succes! Ik ben met keto in een half jaar tijd 30 kilo afgevallen en had ook nog allerlei andere gezondheidsvoordelen. Ik gun jou hetzelfde 🥳 
23 jun 22 door lid: SabineS85
Dat is wel extreem veel hoor! Dus niet gaan vergelijken, dan valt het altijd tegen. Ik heb een jaar over 22 kilo gedaan. Als je 2 kilo per maand afvalt, is het al top. Dan ben je volgend jaar rond deze tijd gewoon 24 kilo lichter. 
23 jun 22 door lid: keto_danny
Ik hoop dat ik me snel beter ga voelen. En dat het afvallen wel lukt. Dan ben ik al blij. Het is zo lastig om echt de juiste macro's en calorieën te vinden. Wat is het beste voor mijn lijf en waar val ik vanaf. Het is nog even zoeken en uitproberen. Super thanks voor jullie feedback 
23 jun 22 door lid: TheAnoukster
Graag gedaan  
23 jun 22 door lid: keto_danny
Ik zag al kijkend naar jouw foto’s van heerlijk eten (bedankt voor de eettips ☺️) dat je al eerder best veel bent afgevallen. Is het een idee om ook eens te kijken wat je toen misschien anders deed? Het werkte blijkbaar voor jou.  
24 jun 22 door lid: Nicole71A
@nicole, dat weet ik dus niet. Die gegevens kun je niet meer terugkijken helaas 
24 jun 22 door lid: TheAnoukster
Als ik (op mijn iPhone app is dat) rechts bij “meer” kijk en op dieetkalender klik, kan langs alle maanden waar iets is ingevuld en de dagen weer openen. En ook in het logboek bovenin op vandaag klikken en dan kan je een andere dag kiezen en alles terugzien.  
24 jun 22 door lid: Nicole71A
Ik zag je bericht. Zelf heb ik niet een ketodieet gedaan. Ik doe Intermittent fasting en dat bevalt mij zeer goed. Misschien is dat ook iets voor jou.  
25 jun 22 door lid: N020
Dat probeer ik smorgens maar ik kom niet verder dan 11:00. Dan het ik echt honger. Ik heb al twee weken mega keelpijn.. geen corona maar ik word er wel kneiters gek van.  
25 jun 22 door lid: TheAnoukster
Je kunt je eten steeds een beetje verder opschuiven, maar 11 uur is ook al top  
25 jun 22 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


TheAnoukster's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.