Peggy Eleonore's Logboek, 14 jun 22

Gisterenavond was ik zo ontzettend moe en ik kon maar niet in slaap vallen. Na middernacht al TV kijkend een grote zak van 275 gr Smarties opgegeten....

Bekijk Dieet Kalender, 14 juni 2022:
1141 kcal Vet: 84,62g | Eiwit: 66,30g | Kolhy: 21,08g.   Lunch: Lidl Koolhydraat Verlaagd Brood, Lidl Verse Roomkaas Bieslook, Jumbo Gouda 48+ Belegen. Diner: AH Kastanjechampignons, Milbona Roomboter Ongezouten, Primadonna Spaanse Olijfolie Extra Vierge, AH Geraspte Goudse Kaas Belegen 48+, Rundergehakt, AH Bloemkoolroosjes. Snacks/Andere: Milbona Slagroom, Aardbeien. meer...

21 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Het niet kunnen slapen is minder, maar het klinkt me verder best goed in de oren ;-) 
14 jun 22 door lid: McCloud1978
En lukte het slapen nadien wel, ondanks suikers en kleurstoffen? 
14 jun 22 door lid: Tijmpje
Ik was TE moe om in slaap te vallen, maar na de Smarties was ik weg.... :) 
16 jun 22 door lid: Peggy Eleonore
Haha suikercoma! 
16 jun 22 door lid: K.S.R.L
Hoe gaat het met jou, Peggy? Zie je zo hier en daar nog wel reageren maar toch even benieuwd 😀 
05 sep 22 door lid: SabineS85
@Sabine > de laatste paar maanden (mei, juni, juli en augustus) is de ijver om in de KHA-modus te blijven een beetje verslapt door mijzelf 's avonds te veel lekkers te gunnen met als resultaat PLUS 2.8 kg. Niet eens overdreven veel, maar te vaak.... Overdag ging het altijd prima. Nu moet ik er helemaal weer voor gaan, voordat dit een verloren jaar gaat worden. Hoe gaat het met jouw zwangerschap? 
07 sep 22 door lid: Peggy Eleonore
Heb je de draad al weer opgepakt of ga je dat nog doen? 2.8kg valt echt enorm mee zeg!  
08 sep 22 door lid: SabineS85
@Sabine: :) 2.8 kg omdat ik mij overdag tot na het avondeten aan de KHA-regels hield, maar 's avonds niet.... Gisterenmorgen waren ze er gelukkig weer af na een strikte week. Gisteren lunch met een collega, die vanuit Aruba op vakantie was, dus dat was weer even 'zondigen'. Nu gewoon weer strikt.  
10 sep 22 door lid: Peggy Eleonore
Gaat het met jou en de zwangerschap goed? 
10 sep 22 door lid: Peggy Eleonore
Ik zou dat best willen, alleen s’avonds een ‘beetje’ zondigen en daarmee op gewicht kunnen blijven. Maar bij mij is het dan alles of niets. Dus eet nu in de weekenden alles en door de week kha. Dat bevalt tot nu toe goed. De zwangerschap an sich gaat top. Het kleintje is helemaal gezond hoe het nu lijkt en doet alles mooi op de curve. De breuk in mijn buikwand bij het stoma zorgt wel voor veel problemen waardoor ik regelmatig met veel pijn op de SEH beland omdat er weer een stuk darm bekneld ligt. Hopelijk is het met max 6 weken voorbij. Dan ligt de baarmoeder zo hoog dat de breuk afgesloten is.  
10 sep 22 door lid: SabineS85
Succes met de laatste loodjes! 
12 sep 22 door lid: Peggy Eleonore

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Peggy Eleonore's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.