Yoo69's Logboek, 30 apr 22

Asperges, ham, eitje en kippenvleugeltjes uit de airfryer #kha😍 Hierbij alle restjes van afgelopen week opgemaakt inclusief het glaasje rosé 😉

Bekijk Dieet Kalender, 30 april 2022:
1625 kcal Activiteit: Google Fit - 24 uren. meer...

32 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Asperges Zoooo lekker 😋 😋 
30 apr 22 door lid: Nel_69
Oooh dat ziet er lekker uit! 
30 apr 22 door lid: Michelle_Bos
zalig  
30 apr 22 door lid: asjege
Lekker zeg! 😋 
30 apr 22 door lid: ingridt
Wat doe jij op de wings om zo'n mooie kleur te krijgen? 
01 mei 22 door lid: Peggy Eleonore
Alleen in de airfryer en verder helemaal niets... koop ze dan wel gekruid 
01 mei 22 door lid: Yoo69
Ze zien er zalig uit. Ik heb geen airfryer...mogelijk toch aanschaffen? Hoe lang gaan ze in de airfryer en op welke temperatuur? 
01 mei 22 door lid: Peggy Eleonore
Direct kopen, Peggy! Ik gebruik hem dagelijks. Opbakken van broodjes, even knapperig maken van sneetjes brood wat ik dagen daarvoor heb gebakken, vlees, (pompoen)frietjes, taartbodempjes, koeken. Alles gaat er in hier. Ik doe kippenvleugels 20 min op 180 graden. 
01 mei 22 door lid: SabineS85
Welke inhoudsmaat raden jullie aan voor de airfryer? Wij zijn met z'n tweetjes? Ik heb weinig kastruimte in de keuken (en alle ruimte is al benut...). 
02 mei 22 door lid: Peggy Eleonore
Ik had een Philips XL en die ging na jaren kapot. Toen op een kleiner model overgegaan en daar heb ik regelmatig spijt van hoewel wij ook met z’n tweeën zijn. Voor het optimale bakresultaat wil je dat bijvoorbeeld de kippenvleugels elkaar niet te veel raken en heb je de ruimte dus wel nodig. Qua kastruimte innemen is het inderdaad een onding maar of je dan een M, L of XL hebt maakt dan ook niet zo veel meer uit.  
02 mei 22 door lid: SabineS85
Ik heb een Montana XXL In 1 woord GE-WEL-DIG‼️ 
02 mei 22 door lid: Nel_69
Wat Sabine zegt is waar... een L of Xl maakt bijna niet uit qua omvang airfryer. Maar ik heb een kleinere omdat het voor mezelf alleen zou zijn en ik heb spijt... ik had dus ook voor een grotere moeten gaan. Hij staat bij mij boven op mijn koelkast en moet manlief een paar keer per week vragen of hij hem wil pakken. Mijn overige bak en food machine staan allemaal een verdieping hoger omdat ik ook haast geen ruimte heb maar de airfryer blijft beneden. Ook je pompoen eruit is verslavend lekker...  
02 mei 22 door lid: Yoo69
Bij mij staat die ook op de koelkast maar gelukkig ben ik net zo lang als mijn vriend dus ik kan hem zelf pakken. Alle andere apparaten staan in de trapkast, heel onpraktisch maar heb ook een keuken met weinig kastruimte.  
02 mei 22 door lid: SabineS85
Ben 1.74 niet echt heel klein maar een hoge Amerikaanse koelkast (manlief 1.91) 😉 Dat heb ik helaas niet. Wij hebben bijna alles beneden door gebroken...  
02 mei 22 door lid: Yoo69
Ik heb beide airfryers een beetje met elkaar vergeleken/bekeken oa hier: https://www.waymadi.nl/2019/10/20/montana-airfryer/ Ik heb in de keuken 2 'kookeilanden', die beiden tegen een muur aanstaan en ik/wij staan ertussen. Klein, maar fijn en navenant is de aanrechtruimte helaas. Links naast de inductie staat een grote Barista koffiemachine Sage en links daarvan de ingebouwde oven/magnetron/2x kastruimtes en koel/vriescombinatie. Ik kan een airfryer op dit deel dus niet kwijt. Het zou eventueel kunnen op het andere deel. Vooral door jullie berichten raak ik toch enthousiast. Ik heb nog een Nespresso staan en ik denk, dat ik die maar (ingepakt) richting achterschuur stuur :) Idem enthousiast over een wafelijzer. Het enige, dat mij nog doet twijfelen is, dat ik nog nooit zo'n wafel heb geproefd en ik bang ben, dat de smaak van de wafels zal tegenvallen (net als de smaak van de pannenkoeken van Raw Food trouwens). Daar komt nog bij, dat ik ontzettend moeilijk kan beslissen. Als ik kleding wil kopen vraag ik altijd aan mijn man: Is dit leuk en staat mij dat? Hij weet het binnen 1 minuut en hij heeft een goede smaak.  
04 mei 22 door lid: Peggy Eleonore

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Yoo69's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.