charvleeuw's Logboek, 14 dec 21

Iemand tips om vegan te eten? 🙏😊🌱

5 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Zorg dat je alle macro's binnen hebt: koolhydraten, vetten en eiwitten. "'Whole food plant based" is het meest gezondst en volwaardig, dus daar kan je verder in verdiepen☺️ 
14 dec 21 door lid: Nithewo_
Kijk even na project gezond. Ze hebben een nieuw boek helemaal VEGA en daar staan week recepten in van ontbijt tot diner. Het komt uit in januari. Ik ben niet van de vega maar heb deze alvast besteld omdat hun andere boeken zo goed zijn. 
14 dec 21 door lid: petrajason
Je hebt veel soorten vegan “vlees” maar persoonlijk vind ik ze niet allemaal even lekker. Een andere goede vervanger is Jackfruit, super lekker door je gerechten. Diverse melk vervangers van haver, soja, amandel, cashewnoot, hazelnoot. Je hebt ook vegan kaas, en vegan broodbeleg. Zelfs vegan bakmixen en vegan boter om te bakken of voor op brood. Die kun je ook vervangen door smeerbare kokos (iets?) zit in een bruin met wit emmertje geloof ik. Verder kom ik even niet.. 
15 dec 21 door lid: Dappere-Dodo
Oh ja, zorg dat je voldoende ijzer en vitamines (oa B12 maar dat moet je even uit zoeken) uit plantaardige producten haalt, en evt aanvullen met supplementen als je tekorten krijgt. Niet zomaar iets bij gaan slikken maar even een testje laten doen. 
15 dec 21 door lid: Dappere-Dodo
Pinterest heeft miljoenen ideeën en recepten 
16 dec 21 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


charvleeuw's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.