Elfje69's Logboek, 05 dec 21

Ik word iig al blij van de geur!

Bekijk Dieet Kalender, 05 december 2021:
1347 kcal Vet: 103,07g | Eiwit: 59,85g | Kolhy: 12,37g.   Ontbijt: Debic Slagroom 35%, Ontbijt / Keto - Matcha latte frappé. Lunch: Debic Slagroom 35%, Cake / Vegetus - Kokoscake, Koek / LCChef - Gevuld speculaas. Diner: AH Sesamolie, AH Puur & Eerlijk Biefstuk, Sauzen, Knoflook-kruidenboter van El zelf, Keton1 Mct Olie Green Omega-7, Jumbo Crème Fraiche, Mayonaise van El Zelf, Thenewfood Rode Kool. Snacks/Andere: Chocola & snoep / TNF - Marsepein bonbons, Debic Slagroom 35%, Cake / Keto - Stracciatella slagroomcake. meer...

30 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Oooohhh 🥰😍 en dat zo vroeg op de dag ook. *pakt kopje thee* 
05 dec 21 door lid: bibi247
Ik had gisteravond het spijs en deeg gemaakt Bieb, dus ik hoefde het alleen in de vorm te prakken (letterlijk 🤣) en een half uurtje te bakken 🤷 Thee geeft wel rommel in je auto hoor, die voorzichtig 🤡 
05 dec 21 door lid: Elfje69
Mjam, dat is eeuwen geleden in mijn herinnering😍 
05 dec 21 door lid: asjege
Oh la la 😋😍 Wat knap dat je dat zelf kunt! 
05 dec 21 door lid: ingridt
Dit is echt ongeveer het makkelijkste wat je in elkaar kan flansen Ingridt 🤭 
05 dec 21 door lid: Elfje69
😂😂😂 Elfje dat is met alles als je het kan 😘 
05 dec 21 door lid: ingridt
Ooo lekker! Laat het smaken 😋 
05 dec 21 door lid: Livinglife~
Oh wauw! 😍 Jij hebt een makkelijk recept dus? Ik heb een poging willen wagen een paar weken geleden, maar toen ik de boodschappen had gedaan was ik geveld voor de rest van de dag. Punt. 😂😂Daar bleef het ook echt bij, nooit geen poging meer om gedaan besef ik me nu. 🤭 
05 dec 21 door lid: Dappere-Dodo
Inge, dit is voor mij makkelijk omdat ik a) alle ingrediënten in huis heb en b) een keukenmachine heb waar ik alles in kan donderen😜 Maar als je even googled vind je plenty recepten die niet persé Kha zijn en die zijn nòg makkelijker. De voedingswaarden gelden voor de door mij gebruikte producten. Macro’s per 100 gr bereid product: 449 Kcal 35,5 gr vet 4,6 gr Kh 11,4 gr eiwit 7,8 gr vezels Ingrediënten koeklagen: 165 gr amandelmeel 22 gr bamboevezels of kokosmeel 60 gr bruine erythritol of half om half met xylitol 2 gr (= ¾ theel) psyllium vezels 20 gr koek-/speculaaskruiden (= ca 2 eetl) 10 gr (= ca 1,5 theel) bakpoeder snufje zout 80 gr roomboter 2½ ml vloeibare zoetstof 2 eieren, L 15 gr slagroom 1 theel vanille aroma of extract Ingrediënten spijs: 110 gr amandelmeel 15 ml (= 1 eetl) citroensap 1 theel citroenrasp 50 gr xylitol of erythritol wit, kristal- of poeder 2½ ml vloeibare zoetstof ½ theel amandelaroma of extract Om te bestrijken: 5 ml amandeldrink of slagroom 10 gr amandelschaafsel of gehalveerde of hele amandelen 10 gr erythritol (opt) Bereiding: (liefst een dag eerder) Voor de koek: Meng in een grote kom de droge ingrediënten goed door elkaar. Zet nog even aan de kant. Mix de zachte boter met de vanille en de bruine erythritol (en evt nog een paar druppels vloeibare zoetstof) goed door elkaar. Mix dan één voor één de eieren erdoor. Voeg dan de droge ingrediënten toe en meng/kneed het tot een deeg. Verpak het in plasticfolie, sla het een beetje plat en leg het in de koelkast. Minimaal 2 uur, maar liefst de hele nacht. Maak het spijs door alle ingrediënten hiervoor goed te mengen in een hakmolentje of in een kommetje. Doe het spijs in huishoudfolie, maak het plat en leg het bij het koekdeeg in de koelkast. Verwarm de oven voor op 175 gr. en bekleed een vorm van ca 15x15 met 2 stroken bakpapier Haal het deeg uit de koelkast en verdeel in twee stukken. Pak een vel bakpapier en plaats één deeghelft ertussen. Rol het deeg met een deegroller uit tot ongeveer de grootte van de bakvorm en leg het erin. Verdeel het met je vingers goed over de bodem. Rol dan het spijs uit tussen het vel bakpapier en leg dit op de onderste koeklaag. (ook weer beetje met je vingers bijwerken) Doe dan weer hetzelfde met de 2e deeghelft. Bestrijk met wat amandelmelk/slagroom en verdeel de amandelen erover en smeer dan nog een keer voorzichtig in. Bestrooi evt met klein beetje erythritol Bak de gevulde speculaas ca 30 min Laat daarna volledig afkoelen, zodat ie niet uit elkaar valt.  
05 dec 21 door lid: Elfje69
dat ziet er heerlijk uit 👍😋 
05 dec 21 door lid: linkelouitje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Elfje69's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.