roweenz's Logboek, 18 okt 21

Nog niet zoveel trek dus hier maar mee beginnen voor ontbijt. Afgelopen weekend super leuk weekend gehad met ons bezoek. Wel erg slecht gegeten dus nog niet op de weegschaal gaan staan vanochtend. Merk dat ik vocht vasthoud dus ik ga vanaf morgen weer op de weegschaal haha.

Vandaag ook de personal training app met programma's gekregen en krijg ook ieder moment het voedingsplan. Het enige nadeel is wel dat die app alleen synchroniseert met MyFitnessPal en niet met deze app :( heb hem wel gedownload en zal die app gebruiken voor het loggen van mijn eten, maar ik blijf deze wel gebruiken voor de community :P

Vandaag stop ik ook met de pil en dat vind ik best wel spannend. Ik slik dat ding al vanaf mijn 14e (ben nu bijna 28) dus ik ben benieuwd wat ik ervan ga merken..

Bekijk Dieet Kalender, 18 oktober 2021:
2485 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

12 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wat je gaat merken? 🤗Waarschijnlijk ga je zwanger worden? 🤗 
18 okt 21 door lid: annemiek rembil
Nu nog niet hoor haha! Is wel het plan volgend jaar, maar ik bedoelde meer op hoe ik me zal voelen, hoe gaat het straks tijdens menstruatie (meer pijn enz), etc  
18 okt 21 door lid: roweenz
Ik ben ook benieuwd wat mijn lichaam gaat doen. Ben nu 4 weken gestopt met de pil en slik t ook vanaf me 14e en ben nu 29! 
19 okt 21 door lid: bernicevnoorschot
Spannend Bernice! Merk jij al iets na 4 weken of voel je je nog helemaal hetzelfde? En welke pil slikte je? 
19 okt 21 door lid: roweenz

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


roweenz's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.