es.mh's Logboek, 16 aug 21

Koolhydraatarm! Hebben jullie nog heerlijke vegetarische koolhydraatarme recepten/tips voor mij? vooral ontbijt en avondeten. ik kom niet veel verder dan ei met groenten of gevulde courgette.

Bekijk Dieet Kalender, 16 augustus 2021:
1038 kcal Vet: 54,02g | Eiwit: 63,15g | Kolhy: 79,95g.   Lunch: Gekookt Ei. Diner: Komkommer, AH Snoeptomaten, Champignons, AH Gegrilde Courgette, Rode Paprika, Tomatenpuree, Zwarte Olijven, Groene Olijven, Milbona Jong Belegen Goudse 30+. Snacks/Andere: Pindakaas, Appel. meer...

10 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
iets met een bieten of wortelwrap??  
16 aug 21 door lid: smootylaatmaar
S morgens kwark met fruit S avond pompoen met shoarma 😉 Of pastasaus met sperciebonen 
17 aug 21 door lid: TheFutureIsNow
Ik heb vanavond nasi gegeten met bloemkoolrijst ipv gewone rijst. Makkelijk, lekker en braaf 😄 
17 aug 21 door lid: Tantepanda
Eet je ook geen fruit? Ik probeer niet zoveel koolhydraatrijk producten zoals aardappels, rijst, bami, spaghetti, brood, pannenkoeken, koekjes en pizza te eten. Fruit is te gezond met alle voedingsstoffen en mineralen om te laten staan. Het is ook mijn tussendoortje. Ik maak daarom vaak in de ochtend een vullende milkshake met amandelmelk, een avocado, een schepje collageen eiwit, soms verse spinazie, en dan lekker veel gekleurde vruchten zoals aardbeien, alle soorten bessen, of mango! In plaats van een boterham als ontbijt gebruik ik komkommerschijfjes om kaas, guacomole of hummus op te leggen .Voor het avondeten: Als we pizza avond hebben, maak ik de gewone pizza voor mijn man en ik maak ik de pizza met bloemkoolbodem.  
17 aug 21 door lid: MadCat61

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


es.mh's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.