claudiaking's Logboek, 11 jul 21

als ik naar beneden scroll, zie ik af en toe bordjes met eten die mij heel vet lijken, veel calorieën bevatten of heel veel eten. snap ik iets niet of bak je dat echt vanaf?

Bekijk Dieet Kalender, 11 juli 2021:
1095 kcal Vet: 54,94g | Eiwit: 45,57g | Kolhy: 78,92g.   Ontbijt: Quaker Havermout (40g), Suiker, Dolce Gusto Cortado. Lunch: Olijven. Diner: Rode Tafelwijn, Royal Club Tonic, Hard Broodje, Mayonaise, Knorr Béarnaise Saus, Gekookte Broccoli (zonder Olie Bereid), Bereide Champignons, Frieten, AH Rib Eye. meer...
441 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

13 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
val je daar vanaf 
11 jul 21 door lid: claudiaking
Hoi Claudia. Sommigen eten keto, dat betekent dat ze veel vet, maar weinig koolhydraten eten. Daarmee vallen ze inderdaad af. En anderen posten gewoon een keer een pizza of patat 🤷🏽‍♀️. Daarmee vallen ze natuurlijk niet af als ze dat iedere dag eten, maar af en toe doen ze dat wel . En sommigen laten het zien als ze eens een keer uit eten zijn geweest en plaatsen een foto van wat er op tafel staat, niet van wat ze zelf gegeten hebben . En ja , ook zijn er mensen die iets plaatsen wat niet zo handig is 🙄 .  
11 jul 21 door lid: annemiek rembil
Inderdaad wat Annemiek al zegt, sommige mensen hier eten keto. Kun je prima mee afvallen. Maar ook als mensen geen keto eten.. Zelfs als je afvalt mag je best een keer iets wat niet zo gezond is. Het gaat om de balans. Zelfs topmodellen eten niet alleen maar een blaadje sla.. 🥴 Hopelijk heb je hier wat aan. 
12 jul 21 door lid: Dappere-Dodo
Hoi Claudia, iedereen heeft z'n eigen afvalmethode en je huidige gewicht, lengte en leeftijd mee speelt bij je bmr (wat je lichaam min. nodig heeft aan calorieën) dus de een "mag" veel meer eten dan de ander. Daar moet je je dus niet op verkijken. Verder deelt iedereen hier een beetje van hun leven dus ook vakantie/uit eet en soms cheat-maaltijden. 
12 jul 21 door lid: PeetjePuk
Oké, dank je wel voor jullie antwoorden. 
12 jul 21 door lid: claudiaking
Bij mij zul je dus vooral heel veel "vette" dingen zien. En erg hoog in calorieën. Maar ik eet maar 2 maaltijden, waarin ik al mijn calorieën voor die dag eet. En maaltijden die keto zijn, en dus hoog in vetten. 
12 jul 21 door lid: keto_danny
Wel grappig dat jij aangeeft dat sommige borden zo vol zijn. Bij mij is het soms juist andersom en dan denk ik: jeetje, kunnen mensen daar de hele avond op teren? 🤣 Iedereen heeft een ander doel/manier: -60 kilo of -100 kilo, IF, koolhydraatarm, veel kleine maaltijden of weinig grotere maaltijden. En daar zitten natuurlijk wel een grote verschillen tussen. 😊 
12 jul 21 door lid: Carolientje1982@
Ik heb aantal keer ei fast gedaan met keto. Dat was heel veel vetten, heel weinig koolhydraten en heel hoog in kcal, maar ik viel er heel veel mee af. Laat dus zien dat vetten niet 'slecht' zijn en dat je echt wel kan afvallen als je hoog vetpercentage eet.  
03 aug 22 door lid: <3Love<3
Je valt alleen af van een calorie tekort, verder maakt het geen bal uit. 
03 aug 22 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


claudiaking's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.