manonwinkel77's Logboek, 05 jul 21

Hallo allemaal,
Net als jullie wil ik ook graag wat kilo’s kwijt. Mijn gewicht was altijd zo tussen de 60 en 63 kilo.
We wilden graag kinderen maar dat ging moeilijk en IVF was nodig voor beide. Veel hormonen maar toch kwam ik na de bevallingen uiteindelijk weer dichtbij mijn normale gewicht. Mijn normale gewicht was vanaf toen tussen de 63 en de 65.
Helaas moest ik na een paar jaar aan de antidepressiva waar ik snel vele kilo’s van aan kwam. Ik was dan ook blij dat ik er weer af mocht na twee jaar en hoopte dat ik weer snel op mijn normale gewicht zou komen. Niets was minder waar. Ik werd zelfs zwaarder. Afgelopen januari was ik op mijn zwaarst, 85 kilo. In maart kreeg ik Corona en verloor in korte tijd 3 kilo. Dat gaf mij het zetje om verder te gaan.
Ik zit nu op 77 kilo. Dit heb ik te danken aan vasten. Ik eet dan een aantal dagen heel weinig aan calorieën. De andere dagen let ik gewoon op wat ik eet en/ of de hoeveelheid en meestal Koolhydraatarm.
In het weekend mag ik van mezelf iets lekkers maar met mate.
Ook ben ik weer gaan sporten sinds 3 weken.
Ik hoop dat ik mijn streefgewicht zal halen. Ik heb hem laag ingesteld omdat ik weet dat zodra ik normaler ga eten ik weer wat zal aankomen.
Veel succes iedereen!

Bekijk Dieet Kalender, 05 juli 2021:
703 kcal Vet: 26,65g | Eiwit: 41,69g | Kolhy: 72,19g.   Ontbijt: Campina Magere Fruit Melk. Lunch: Campina Milde Magere Kwark Naturel, Ananas. Diner: AH Roasted Kipfilet, AH Yorkham Naturel, LU Cracotte Volkoren. Snacks/Andere: Kinder Chocolate Mini, Aldi Walnoten, Gekookt Ei, AH Doosjevol Kersen. meer...
2429 kcal Activiteit: Werken - 4 uren, Sporten - 30 minuten, Rusten - 11 uren en 30 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

12 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Welkom en succes, fijn dat je de stap weer hebt genomen 👍. Ik zag dat je in december 2019 ook al was gestart. Hopelijk gaat het je nu lukken 👌🎉 
05 jul 21 door lid: annemiek rembil
Nee, in april bedoel ik 😂 
05 jul 21 door lid: annemiek rembil
Hoi, ja klopt ik ben april gestart met lijnen maar toen was ik hier nog niet actief. Omdat ik daar begonnen was met mijn missie heb ik die datum ingevuld als startdatum😁. 
05 jul 21 door lid: manonwinkel77
Welkom en succes 🍀 
05 jul 21 door lid: mo.mo3
Ja 2019 was ik er nog niet klaar voor merkte ik dus toen niets gedaan met dit account. Nu ga ik ervoor😊 
05 jul 21 door lid: manonwinkel77
Bedankt mo.mo3 
05 jul 21 door lid: manonwinkel77
Pittig verhaal zo te lezen.. Succes! Vooral vragen als je iets wilt weten. Er zijn heel veel lieve mensen hier, zul je snel merken. 🥰 
05 jul 21 door lid: Dappere-Dodo
Bedankt Inge! 
05 jul 21 door lid: manonwinkel77

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


manonwinkel77's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.