annemiek rembil's Logboek, 30 dec 20

Mooi, weer wat eraf. Wel ziek geweest. Waarschijnlijk waren de champignons niet goed meer. Man man, wat kan een mens beroerd zijn. Nog steeds niet helemaal opgeknapt. We kunnen toch nergens heen, dus lekker onder mijn dekentje op de bank. Fijne dag allemaal 🌟
63 kg Tot nu toe verloren: 22,5 kg.    Nog te gaan: 0 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.
Gewichtsafname van 0,5 kg per week

50 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Gelukkig snel tijd in de teststraat dan, doe voorzichtig en nogmaals sterkte meis 🧚 
30 dec 20 door lid: Elfje69
🤗 
30 dec 20 door lid: annemiek rembil
Dat zou ook nog kunnen, sterkte 
30 dec 20 door lid: keto_danny
Goed dat je een test gaat doen. Idd kúnnen deze symptomen ook bij Corona horen en je hoeft niet álle symptomen te hebben, hé? Vaak hoor ik van mensen bij wie het vooral in het spijsverteringsstelsel zit, dat die helemaal geen verkoudheidssymptomen hebben. Dus het is niet vreemd.  
31 dec 20 door lid: Tijmpje
Mbt champignons en paddestoelen, daarvoor neem ik op de groentenafdeling altijd die bruine papieren zakken mee. Thuis doe ik ze dan daarin, uit het bakje. In zo'n papieren zak word overtollig vocht geabsorbeerd en daardoor blijven ze langer goed en dus mooier. 
31 dec 20 door lid: Tijmpje
Het gekke is dat ik na alle dingen genoemd te hebben bij de GGD ze het geen indicatie vond voor een afspraak. Nadat ik lachend zei dat ik erna zo,n vreselijke spierpijn had gehad van het rillen s’nachts zei ze dat dàt het veranderde en ze wel een afspraak kon maken. Waarschijnlijk zou de dokter voorheen gezegd hebben, ach, een buikgriepje, nu dus een test. En omdat het na het eten kwam, denk je eraan dat daar iets niet goed was, hoewel ik dat nog steeds betwijfel. We gaan het zien, om 14.00 uur een afspraak.  
31 dec 20 door lid: annemiek rembil
Tja, afsprakenlijn word in de meeste gevallen gewoon door mensen van een callcenter behandeld dus sommigen gaan ook alleen maar af op de symptomen die ze het vaakste horen langskomen. En vergeten na te kijken in hun script, helaas. 
31 dec 20 door lid: Tijmpje
De ziekteverschijnselen van COVID-19 De belangrijkste klachten die vaak voorkomen bij COVID-19 zijn: •Verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn) •Hoesten •Benauwdheid •Verhoging of koorts •Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping) Daarnaast hebben mensen met COVID-19 soms last van vermoeidheid, algehele pijnklachten, oogpijn, spierpijn, duizeligheid, prikkelbaarheid/verwardheid, buikpijn, afvallen/verlies van eetlust, diarree, overgeven, misselijkheid, oogontsteking en verschillende huidafwijkingen en voelen mensen zich niet lekker. Bron: Rivm.  
31 dec 20 door lid: Tijmpje
Uitslag gelukkig negatief. Dan zal het wel griep zijn? Want nog steeds niet opgeknapt 😦 
01 jan 21 door lid: annemiek rembil
Of een "vals negatief" Miekkie 😉 Stop me je druk maken wat het wel/niet is nu en ga gewoon ff lekker uitzieken 🥰 
01 jan 21 door lid: Elfje69
Ga ik doen. Als het maandag niet over is ff naar de dokter denk ik 🤷🏽‍♀️ 
01 jan 21 door lid: annemiek rembil
Heel veel beterschap, dikke knuffel😘 
01 jan 21 door lid: keto_danny
Dankjewel 🙏🏼  
01 jan 21 door lid: annemiek rembil
Hoe gaat het vandaag met je, Annemiek? 
03 jan 21 door lid: letsdoitnow2018
Hé, wat lief van je 🤗 gaat iets beter , maar nog niet echt lekker. Vlagen van misselijk zijn , vooral na het eten. en gewoon niet nog zoals anders. Afwachten, anders ff naar de dokter toch maar 🤷🏽‍♀️ 
03 jan 21 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


annemiek rembil's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.