Misawai's Logboek, 19 nov 20

Hoe dealen jullie met ongesteld zijn en afvallen? Ik heb een hele pijnlijke menstruatie en de krampen worden nog erger als ik ga sporten zelfs na het innemen van 1 grote ibuprofen en 2 paracetamols. Ik probeer wel op te letten op wat ik eet al ben ik ongesteld maar dat is best moeilijk.

Ik heb gisteren weer een hele dag op mijn warmte kleedje in bed moeten liggen door de pijn en dat gaat vandaag waarschijnlijk ook gebeuren (1ste en 2de dag). Ik heb in het verleden er mee gedeald door de pil door te slikken maar ik slik de pil liever niet meer omdat het heel erg mijn humeur aantast.

Bekijk Dieet Kalender, 19 november 2020:
873 kcal Vet: 39,25g | Eiwit: 46,98g | Kolhy: 77,55g.   Ontbijt: Zelfgemaakte Fruitshake met Honing, Jumbo Taaitaai, Aldi Walnoten. Lunch: Gesneden Ham, Ketchup, AH Goudse Kaas Extra Belegen 48+, Wit Brood. Snacks/Andere: Lidl Skyr Naturel, Aldi Walnoten, Campina Volle Yoghurt. meer...

22 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 24
Reacties 
ik ben altijd wat milder voor mezelf en weeg die week bijna niet. volgende week weer er vol tegenaan 😊 
19 nov 20 door lid: Serena van Beusekom
Misschien kun je met je huisarts overleggen of je een staafje onder je arm kunt krijgen. Ben de naam ff kwijt. Of de Jazz pil. Heeft mijn dochter ook. Gaat veel beter🍀 
19 nov 20 door lid: Teun1971
de jazz pil is inderdaad goed. die heb ik ook. hoe langer je ze neemt, hoe minder je regels doorkomen. ik heb nog een beetje buikpijn, maar veel minder dan zonder mijn pil.  
19 nov 20 door lid: MXangel
Ik moet doe week al heel erg vechten tegen vreetbuien en krampen dus als sporten niet lukt doe ik wat minder. Niet te streng zijn en gewoon opletten dan komt t vast goed 
19 nov 20 door lid: feie_lammers
tegen woordig zwaarverlies en krampen maar sport en zwem wel alleen dan wel korter als ik in mn bed ga liggen voel ik me alleen maar beroerder. 
19 nov 20 door lid: bianca114,7
Ik heb zelf vaak krampen van mijn buik en rug tot aan moet voeten. Ik ben wel eens door de pijn door mijn benen gezakt. Sporten gaat hem voor mij dus niet worden. Wel fijn dat het voor jou wel werkt. 
19 nov 20 door lid: Misawai
Ik heb nog nooit eerder over dat staafje en die jazz pil gehoord. Ik zal het volgende keer als ik bij de huisarts ben opbrengen.  
19 nov 20 door lid: Misawai
Ik eet nog steeds wat ik wil. Balanceren kan altijd. Als het zoveel pijn doet bij jou zou je eens kunnen navragen bij de huisarts of er niet iets speciaals is. 
19 nov 20 door lid: AviaMar
Ik ben dan altijd wat milder voor mezelf. Tegenwoordig heb ik geen chocolade meer in huis dus kan ik ook niet meer zo makkelijk toegeven aan mijn eetbuien die ik dan altijd heb 😬 Overdag doe ik alles iets kalmer aan en 's avonds ga ik vroeg op bed met een pittenzak en soms een paracetamol. Alleen wandelen vind ik dan fijn en ik heb juist het idee dat als ik matig blijf bewegen dat de krampen onder controle blijven. Maar het klinkt alsof jij wel wat meer pijn hebt. Ben je er wel al eens voor naar een huisarts/gynaecoloog geweest?  
19 nov 20 door lid: jkjac
Ik slik de pil, maar als ik stopweek heb dan is het ook echt niet te doen. Word dan zó misselijk en me buik en rug doen zoveel pijn dat ik wel eens huil 🙄 Paracetamol, ibuprofen, neurofen female, aleve feminax, kruik, thee, niks helpt. Enige wat verlichting geeft is met warm water de douche kop over me buik, heb zelf totaal geen honger tijdens mijn ongesteldheid eigenlijk dus eet gewoon waar ik zin in heb. Misschien dat sporten niet lukt, maar er zijn ook bepaalde yoga oefeningen volgensmij dat kan je eens opzoeken 😊  
19 nov 20 door lid: [McFatty]
En rustig wandelen kan idd ook wel prettig zijn, frisse lucht is in ieder geval altijd goed ! 
19 nov 20 door lid: [McFatty]
Probeer te luisteren naar je lichaam :) 
19 nov 20 door lid: lisahagenaar
ik merk soms dat mijn buikpijn minder wordt na het sporten. Moet zeggen dat ik niet super veel last heb. maar misschien doet lichte beweging je wel goed?  
19 nov 20 door lid: MXangel
Een hele lichte de pil (desogestrel) werkt bij mij goed. Geen pijn en ook niet meer ongesteld. Andere soorten van anticonceptie werd ik ziek van. Wat bij mij ook verlichtte is van advil die speciale bij menstruatiepijn .  
19 nov 20 door lid: mimirommel
Ik ben wel een paar keer naar de huisarts geweest en de laatste keer hij wilde dat ik mijn eierstokken ging laten checken maar ik was 16 en wilde geen inwaartse echo dus was de echo op mijn buik gedaan maar ze kon mijn eierstokken daardoor amper zien. Nu ben ik eerlijk nog steeds te bang voor een inwaartse echo... 
19 nov 20 door lid: Misawai
Vraag anders eens open over naproxen 🙏🏽  
19 nov 20 door lid: AviaMar
Die inwaartse echo’s vallen best mee hoor. Als je er zo’n last van hebt, zou ik me daar niet voor laten tegenhouden. Heb er denk ik misschien wel 100 gehad :) 
20 nov 20 door lid: chielachiela
Het is voor mij best wel een ding aangezien ik nog steeds maagd ben en social anxiety heb. Ik ben heel erg bang dat het pijn gaat doen of dat ik mezelf voorschut zet en ik niet van de herinnering afkom. 
20 nov 20 door lid: Misawai
Misawai, wat ik altijd bij bv de tandarts doe (waar ik door vele gebeurtenissen daar een trauma van heb overgehouden), gewoon eerlijk zeggen dat je bang bent. Ze houden dan extra rekening met je .  
20 nov 20 door lid: annemiek rembil
Ik heb vandaag mijn symptomen tegen een online dokter gezegd en hij denkt dat ik endometriose (weefsel dat op baarmoederslijmvlies lijkt maar op plekken buiten de baarmoeder zit) heb. Dan toch maar weer een afspraak maken met mijn huisarts...  
20 nov 20 door lid: Misawai

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Misawai's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.