Elfje69's Logboek, 16 okt 20

OMG, dat zijn hele lekkere speculaasbrokken geworden... :-)

Bekijk Dieet Kalender, 16 oktober 2020:
1210 kcal Vet: 65,69g | Eiwit: 95,34g | Kolhy: 46,64g.   Ontbijt: AH Ananas Vers, Tasty Basics Muesli Naturel, Fage Griekse Yoghurt 5%. Lunch: Zwagerman Gerookte Achterham, AH Veldsla, Avocado's, Brood enzo, Molenbrood van KHa broodmix De Zandhaas. Diner: Remia Truffelmayonaise, AH Varkensribeye, Groente, Aardappelsalade van Oahn. Snacks/Andere: Koek, Speculaasstukjes van El zelf, J.D. Gross Arriba 85% Cacao. meer...
2233 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

34 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik heb duidelijk twee stukjes genomen, 1* lauw en 1* afgekoeld, omdat ik wilde weten hoe ie dan was 😇. De twee stukjes samen waren 30 gram: 130 kcal/5,9 gr Kh 😋 
16 okt 20 door lid: Elfje69
Oeh😍😋 
16 okt 20 door lid: keto_danny
Recept? 😋 
16 okt 20 door lid: amfibische
Ben het recept even netjes aan het uitschrijven nog, bijna klaar! 
16 okt 20 door lid: Elfje69
Macro’s per stukje van ca 15 gr: 65 kcal 4,9 gr vet 2,9 gr Kh 1,3 gr eiwit 1,3 gr vezels Macro’s per 100 gr bereid product: 432 kcal 32,4 gr vet 19,7 gr Kh 8,6 gr eiwit 8,8 gr vezels Ingrediënten: 46 gr roomboter ¼ theel vanille extract 10 gr sukrin fiber syrup gold of sugarfree maple syrup (of 10 gr extra erythritol gebruiken) 30 gr havermoutvlokken 20 gr volkorenmeel 40 gr amandelmeel 8 gr koekkruiden mespunt koffiepoeder (opt) 40 gr bruine erythritol ½ theel bakpoeder snufje zout Bereiding: Bekleed een bakvorm van ca 14×20 cm met 2 stroken bakpapier (kruislings) en verwarm de oven voor op 175 gr. Smelt de boter met het vanille extract en de vloeibare zoetstof op laag vuur. Neem een kom en meng de havermout, het volkorenmeel, het amandelmeel, de koekkruiden en evt wat oploskoffie, het bakpoeder, zout en de bruine erythritol goed door elkaar. Meng het havermoutmengsel er doorheen zodat er een plakkerig, kruimelig deeg ontstaat. Beleg de bodem van de beklede bakvorm met het havermout- mengsel en druk het stevig aan met je vingers of de bolle kant van een lepel.. Bestrooi met het amandelschaafsel en druk dit er iets in met je vingers Bak de koek eerst ca 25 min, zet dan de oventemperatuur terug naar 160 gr en bak nog 7 min. Let er na die eerste 25 min gewoon een beetje op, iedere oven is anders en je wilt m niet te donker laten worden.  
16 okt 20 door lid: Elfje69
Omg 😍 
17 okt 20 door lid: Yoo69
Ik word gek! Wat ziet dat er lekker uit zeg. 
17 okt 20 door lid: Crebster
😋😋😋😍 
17 okt 20 door lid: claudet57
Oeh! Ziet er heerlijk uit! 😋💯👌🏼 
17 okt 20 door lid: Risss3
Beetje jammer dat mijn man ze ook lust 🤨🤪 
18 okt 20 door lid: Elfje69

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Elfje69's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.