wendycarty's Logboek, 21 sep 20

Ik heb vandaag meer dan 1000 kcal minder gegeten dan gisteren. Als ik dit volhoud dan kan ik de 7 kg eindelijk kwijtraken.

Bekijk Dieet Kalender, 21 september 2020:
1634 kcal Vet: 77,31g | Eiwit: 53,44g | Kolhy: 185,36g.   Ontbijt: Peren, AH Gebroken Lijnzaad. Lunch: Chili Con Carne met Bonen, AH Verspakket Zoete Aardappel Sperziebonen Stamppot. Diner: Honing, Alpro Amandelmelk, Havermoutpap, Hema Kaasbroodje, Sinaasappelen, Appel. Snacks/Andere: Gepelde Zonnebloempitten, Jumbo Groene Salade, Koopmans Fijne Cake. meer...
3750 kcal Activiteit: Koken - 16 minuten, Bureauwerk - 2 uren, Lesgeven - 4 uren en 30 minuten, Slapen - 8 uren, Rusten - 6 uren en 49 minuten, Fietsen (Langzaam) - 18 km/h - 2 uren en 25 minuten. meer...

21 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
denk alleen niet dat dit heel gezond is. Dit is crashen dan zit het er binnen no time weer aan zodra je hiermee stopt 
21 sep 20 door lid: wess020
Je hebt zo’n 1600 cal gegeten gisteren dat is prima volgens mij.... bij mij is mijn bmr 1250 dus ik zit daar nog onder.... maar ligt natuurlijk ook aan leeftijd en je lengte....maar als ik in je logboek kijk zijn het wel ontzettend veel kh en vetten misschien kan je daar nog aan sleutelen? Je springt ook wel een beetje heen en weer met wat je wilt doen kwa levensstijl laat je lichaam eens eerst even wennen aan de nieuwe situatie.... doe ermee wat je wilt tis maar een idee🤗 succes! 
22 sep 20 door lid: dani.p2
Het is inderdaad een strijd. Ik heb geprobeerd om een of twee maaltijden per dag te eten maar dat is mislukt. Mijn lichaam gaat altijd alle kanten uit omdat mijn hormoonhuishouding nog steeds verstoord is en dat blijft de komende 10 jaar zo, totdat de menstruatie stopt. Ik heb geprobeerd om 1200 a 1300 calorieën te eten maar dan heb ik vreselijke honger. Ik ben grof gebouwd en met West Afrikaanse bouw. Inderdaad voor ern blsnje is dit anders.  
22 sep 20 door lid: wendycarty
Ik kan er niet mee stoppen en ik heb vet nodig anders gaat het echt mis.  
22 sep 20 door lid: wendycarty
Waarom dan geen keto?  
22 sep 20 door lid: dani.p2
Daar dacht ik ook meteen aan 🤷🏽‍♀️ 
22 sep 20 door lid: annemiek rembil
Behave als dit betekent dat je dagelijks onder je BMR komt idd. Maaruh. Je zegt dat je de vetten echt nodig hebt? Waarom denk je dat? Als je zegt steeds honger te hebben kan het misschien ook juist zijn dat je te weinig KH eet? En doordat je de vetten verbrand die je eet niet komt aan het verbranden van je eigen vetten? 
22 sep 20 door lid: AviaMar
Hartelijk dank voor de inzichten. Ik moet iet zeker minder vet gebruiken. Ik gebruik al veel minder vet dan voorheen. Boter en slaolie zijn al jaren de deur uit.  
22 sep 20 door lid: wendycarty
Oké. Hoeveel moet je eten dan wat is je bmr? Wat ik al zei die van mij is maar 1250 ik kom daar altijd wel boven uit wekelijks gezien... bedoelde dat ik onder jouw 1600 cal val niet dat ik zelf onder de 1250 eet😊 blijf je Wel je bmr volgen bij je gewicht veranderingen want dat verandert ook mee.... zomaar benieuwd wat je bmr is 🤗 
22 sep 20 door lid: dani.p2
Bij mij staat het hier op FS op 1200. Prima te doen denk ik.  
22 sep 20 door lid: annemiek rembil
Er is iets in mijn lichaam veranderd en dat is zo als je ouder wordt vroeger at ik 4000 kcal zonder aan te komen.  
22 sep 20 door lid: wendycarty
Weet niet hoe oud je bent ik ben 42 ben een ukkie van 1,65 en heb niet zoveel nodig heb op het moment geen actieve levensstijl 😊 aan 4000 heb ik nooit gezeten volgens mij🤔 
22 sep 20 door lid: dani.p2
Dani, ik ben nog kleiner, 1.60 en 62 jaar. Daarom zit ik iets lager denk ik. Wendy, als je ouder wordt , gaat het idd anders.  
22 sep 20 door lid: annemiek rembil
Ik heb ook het idee dat ik al kleiner word Annemiek of zouden de kids me gewoon voorbij groeien 🤣🤣 
22 sep 20 door lid: dani.p2
Ben bang dat het beiden is Dani 🤷🏽‍♀️😄 
22 sep 20 door lid: annemiek rembil
Ik telde vroeger geen calorieën. Ik besef mij nu pas dat ik haren lang teveel heb gegeten. Ik heb vandaag een slechte dag. Morgen zie ik wel weer.  
22 sep 20 door lid: wendycarty
Ik en een vriend van mij hebben een periode gehad ong 4 jaar geleden waarbij we elke zaterdag kapsalon gingen eten totdat wij erachter jwanen dat er in een kleine al 1520 kcal zaten en toen zijn we er gelijk mee opgehouden. Ik eet nooit meer kapsalon. Naast onze andere maaltijden overigens ontbijt en lunch.  
23 sep 20 door lid: wendycarty
In principe kan je alles blijven eten wat je wilt alleen minder..... maar wat is belangrijker je lichaam voeden of vullen.... dus de keuzes worden makkelijker vind ik zoals ik mag chips in het weekend als het in mijn dag past maar ik pak het gewoonweg niet omdat het niets toevoegt dan neem ik liever een snoep tomaatje ofzo. Ik plan al elke avond mijn “snacks” in zo heb ik ook weinig neiging tot iets “slechts” of snoep aanvallen  
23 sep 20 door lid: dani.p2
Sani jij hebt gelijk. Minder eten hrlot ook.  
23 sep 20 door lid: wendycarty

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


wendycarty's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.