brelbe's Logboek, 28 apr 20

Zijn er hier mensen die ervaring hebben met het BIO-HCG dieet?

Bekijk Dieet Kalender, 28 april 2020:
645 kcal Vet: 30,35g | Eiwit: 22,95g | Kolhy: 72,94g.   Lunch: Wasa Vezelrijk Knäckebröd, Gebakken Ei, Aldi Ontbijtspek. Snacks/Andere: Fruittella Fruittella Mini. meer...
2515 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

17 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ja, ik heb dat een paar keer gevolgd. Werkt echt super goed.. alleen ik ging daarna weer door op mijn oude eetgewoonte en dat moet natuurlijk niet. Maar je kan in 3,5 week zo tussen de 7 a 10% van de gewicht afvallen. 
28 apr 20 door lid: SvdC04
Kwam je in je oude patroon ook meteen weer enorm aan dan? 
28 apr 20 door lid: brelbe
Ja ik heb het ook 3x gedaan. Het werkt goed en is goed vol te houden. Alleen moet je echt zoals een andere reactie hier zegt een ander eet patroon aanleren. 
29 apr 20 door lid: aterps
Ze geven aan dat je vetcellen de eerste 6 weken nog makkelijk weer gevuld kunnen worden, dus daarom moet je ook 6 weken stabiliseren met een aantal adviezen. 
29 apr 20 door lid: aterps
Het is makkelijk om voor het ‘snelle resultaat’ te gaan, maar uiteindelijk moet vooral in je hoofd de knop om 
29 apr 20 door lid: aterps
En na 6 weken kan het ook nog hoor 😉 
29 apr 20 door lid: annemiek rembil
Ja alleen in die periode makkelijker en sneller dan als je al een tijdje stabiel bent  
29 apr 20 door lid: aterps
Ik vind het in ieder geval wel goed dat ze deze stabilisatie periode zo benadrukken. Dat ben ik nog niet eerder tegengekomen. Al heb ik nog nooit een echt dieet gevolgd. Ik ga er morgen mee beginnen! Ben benieuwd! :) 
29 apr 20 door lid: brelbe
Op zich ben ik niet heel snel weer aangekomen. Ik oktober had ik een kuur gedaan en nu ben ik net klaar. Ik was in tussentijd van oktober tot half april 4 kilo aangekomen. (Dus in een klein half jaar)  
01 mei 20 door lid: SvdC04
Wat voor adviezen zijn er dan om die 6 weken te stabiliseren?..  
01 mei 20 door lid: SvdC04
Er zit in het boekje een week menu voor 3 weken in waarin je het als stabilisatie periode zijnde weer opbouwt. Elke dag bouw je zo langzaam het aantal koolhydraten, vetten en kcal op. Er wordt aangeraden elke week 1x te herhalen, dus dan heb je een stabilisatie periode van 6 weken.  
01 mei 20 door lid: brelbe
Ohh ik heb er geen boekje bij voor die stabilisatie periode....🤔 
01 mei 20 door lid: SvdC04
"We adviseren in deze periode gezonde voeding die weinig tot geen koolhydraten en vetten bevatten" oke, prima...... maar waar haal je je energie uit dan vraag ik me af🤔 
01 mei 20 door lid: sweetyangel28
@svdc04 zit in hetzelfde boekje? Vanaf dag 25  
01 mei 20 door lid: brelbe
@sweeryangel als ik het zo in m’n logboek invul zit je nog wel op zo’n 70g koolhydraten per dag ongeveer. Komt dan wel voornamelijk uit groentes enz (en af en toe een cracker of soepstengel). Dus wat dat betreft eet je wel veel meer koolhydraten dan mensen met een keto dieet. Maar ik heb wel beetje m’n vraagtekens over het aantal kcal. 750 ongeveer per dag terwijl ik er toch wel 2500> verbrand.... daarom is die fase ook maar 21 dagen. Ze zeggen trouwens dat je met de ampullen je vetcellen openbreekt en dat daardoor energie vrij komt. Tja, ik sta er ook wat sceptisch in maar zie toch wel veel succesverhalen. Morgen is mijn eerste dieet dag, ben benieuwd!  
01 mei 20 door lid: brelbe
Succes iig 👍 
01 mei 20 door lid: annemiek rembil
Ik heb dat boekje niet. Ik heb alleen doorgekregen wat ik wel en niet mag eten en recepten. Wel dat je daarna langzaam weer moet opbouwen en niet meteen alles weer moet eten.. 
02 mei 20 door lid: SvdC04
Succes @brelbe🍀 
02 mei 20 door lid: SvdC04
Dag Brelbe, dank voor je uitleg! Dit zal niks voor mij zijn, maar gelukkignis elk persoon anders😊. Hoop dat het voor jou werkt! Hoe is het gegaan vandaag? 
03 mei 20 door lid: sweetyangel28
Hoi! Dit is nu dag 2. Gaat opzich prima! 😁 Voel mij (tot nu toe) niet minder actief dan anders, terwijl ik wel een actief persoon ben. Heb ook nog getraind vanmiddag. Vanochtend was ik wel even misselijk maar dat was na een uurtje wel over. Laat ook al goed vocht los dus voel mij al lekkerder/strakker in mijn vel zitten. Het vergt wel discipline en ik vind het wel moeilijk dat ik niks lekkers mag haha. Maar dat geldt natuurlijk voor (het begin van) elk dieet 🙈.  
03 mei 20 door lid: brelbe

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


brelbe's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.