Moosiskriebel's Logboek, 30 mrt 20

Bijna 16 kilo kwijt sinds november. Het afvallen gaat niet zo snel meer, maar elke week toch ietsje lichter.
Ik had vorige week voor het eerst sinds twee jaar weer kleren gekocht (online). Ik heb altijd het gevoel dat ik nog geen kleren mag bestellen omdat ik niet op mijn streefgewicht ben. Nu dus toch gedaan en alles paste. I felt like a million bucks!

Bekijk Dieet Kalender, 30 maart 2020:
1629 kcal Vet: 92,91g | Eiwit: 73,44g | Kolhy: 135,76g.   Ontbijt: Yoghurt (Halfvol), Aardbeien. Lunch: AH Ardennerpaté, Venz Hagelslag Puur, Gekookt Ei, Blue Band Goede Start, Bruine Boterham, AH Goudse Kaas Jong Belegen 48+. Diner: Venkel, Euro Shopper Doperwten, Danone Hüttenkäse , Avocado, Zalmmoot. Snacks/Andere: Zandkoek, Chocolade Koekjes. meer...

52 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
💃🏼👗👚👖🥻👍🌺 
30 mrt 20 door lid: annemiek rembil
Super zeg! Gefeliciteerd! 
30 mrt 20 door lid: Heisenberg201
Fijn joh topper 
30 mrt 20 door lid: AviaMar
Super 16 kilo....daar werk ik ook naartoe 😉 
30 mrt 20 door lid: oma angie
Wat goed zoveel afgevallen al! Mag ik vragen hoe je schema voor de dag eruit ziet? Ik probeer ook weer af te vallen maar t lukt me gewoon niet , ergens doe ik t fout . 
31 mrt 20 door lid: michellespronk2
Dankjulliewel!  
31 mrt 20 door lid: Moosiskriebel
@michelle Ik probeer niet teveel koolhydraten te eten en niet te snoepen. Ik eet ‘s middags wel een broodje en ‘s avonds gewoon met het gezin mee. zodat mijn peuterpubertje die een moeilijke eter is wel ziet dat ik gewoon eet. Ik doe niet zo streng, maar voor mij werkt het. Ik loop in totaal gemiddeld 10 km op een dag. 
31 mrt 20 door lid: Moosiskriebel
Oke , ja ik probeer me broodje te laten staan in de middag en dan yoghurt of een omelet te eten. En wat eet je als ontbijt ? 
31 mrt 20 door lid: michellespronk2
Yoghurt met fruit eet ik als ontbijt. 
31 mrt 20 door lid: Moosiskriebel
Michellespronk2 elk lichaam is anders. Maar waar het vaak al niet goed gaat is bij het uitrekenen van de basis behoefte (BMR) versus de werkelijke verbranding (AMR). Tussen die twee moet een verschil komen. En daarna is het belangrijk de juiste macro percentages te eten. En deze is afhankelijk van je lichaamstype...  
31 mrt 20 door lid: AviaMar
super goed gedaan.....na hard werken mag je jezelf best een keertje verwennen... lekker een nieuw setje lente kleding heb je wel verdiend !!! 
31 mrt 20 door lid: Moapril

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Moosiskriebel's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.