keto_danny's Logboek, 17 jan 20

Niks geks gedaan, dus zal vocht zijn.
(En een toilet bezoek dat uit bleef)
71,9 kg Tot nu toe verloren: 22,4 kg.    Nog te gaan: 6,9 kg.    Dieet gevolgd: Redelijk Goed.

Bekijk Dieet Kalender, 17 januari 2020:
1054 kcal Vet: 52,92g | Eiwit: 96,81g | Kolhy: 27,58g.   Lunch: AH Ei, AH Kappertjes, Kesbeke Augurk, Zaanse Mayonaise, AH Corned Beef, AH Bloemkool Roosjes. Diner: HAK Rode Bieten 0%, Body & Fit Clean Protein Bar Cookie Dough, Bio Today Ghee, Lidl Braadworst Kip. Snacks/Andere: Tarwegras, Dolce Gusto Lungo, Fanta Lemon Zero, AH Suikervrije Katjesdrop. meer...
Gewichtstoename van 2,8 kg per week

11 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Nee, ze verzekeren niet als ie al wat mankeert. Dan kun je wél verzekeren, maar is ie daarvoor, niet verzekerd. En hoe oud is ie? 
18 jan 20 door lid: keto_danny
Hij is 13 maar toch... kan nog jaren mee met suikerziekte... moet de insuline wel gaan aanslaan... ik ga nu wel bedje in want ik moet vroeg insuline spuiten 6 uur 😱. Vaste tijden. Helaas daarna niet meer kunnen slapen. Hopelijk komt hij er nog vanaf, zou heel goed kunnen 😉 
18 jan 20 door lid: Yoo69
Ze verzekeren niet meer op die leeftijd 
19 jan 20 door lid: keto_danny
Helaas pindakaas... 😊 Vakantie word zo ook wel een dingetje. Maar blijven positief... Jou poezenkind al aan het opknappen? 
19 jan 20 door lid: Yoo69
Met mijn Muffin gaat het heel erg goed. Hij ligt lekker bij mij op de bank. Hij eet, en drinkt, en gaat op de bak. Hij is nog niet de oude, maar hij is goed op weg!😊 Sinds wij de naaktkatten hebben, gaan we liever niet meer op vakantie. Ik kan niet zonder ze, en hun niet zonder mij😓 Maar voor jullie word dat ook een dingetje ja! 
19 jan 20 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.