fitlifegoals's Logboek, 08 okt 19

cutten it is! ik ga dit zo aanpakken: ene dag 500kcal tekort, andere 1000, andere 7000, andere op behoefte en zo weer opnieuw. prima toch? iemand ervaring met cutten??

Bekijk Dieet Kalender, 08 oktober 2019:
1904 kcal Vet: 37,42g | Eiwit: 168,74g | Kolhy: 231,20g.   Ontbijt: Lidl Magere Kwark, Blue Band Hazelnootpasta 80% Minder Suiker, AH Basic Rijstwafels. Lunch: AH Biologische Rijstwafels, Lidl Magere Kwark, Aardbeien, AH Biologische Rijstwafels, AH Puur & Eerlijk Achterham. Diner: Bloemkool, Broccoli, Unox Magere Rookworst, AH Amandelmelk Ongezoet, Nootmuskaat. Snacks/Andere: Lidl Peer, Appel, AH Hollandse Aardbeien, Lidl Magere Kwark. meer...

15 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wat de beste hoeveel Protiene inname is voor krachtsporters is nog steeds een grote discussie. Ik probeer altijd tegen de 2gr per kilo gewicht te zitten. Maar aangezien je minder eet zal je minder snel herstellen.  
10 okt 19 door lid: HellRaver
Weet je de definitie wel van bodybuilder? Iemand die aan krachttraining doet en bezig is zn lichaam te "verbeteren". Echt wel dat ik dat doe... vind niet dat ik meeega breed hoef te zijn daarvoor. Ik vind dat erg lelijk voor een vrouw.  
10 okt 19 door lid: fitlifegoals
Ik ook hellraver maar ik doe een brij extreme cut nu. Dus iets meer eiwit kan ik wel gebruiken. Ik cut liever sneller dan langzaam. Zo ben ik gewoon 😂.  
10 okt 19 door lid: fitlifegoals
Mjah cutten betekend ook verlies in spiermassa daarom ga ik langzaam zodat ik meer controle hou op me verlies.  
10 okt 19 door lid: HellRaver
Daarom ddusnog meer eiwit! Toen ik 70kg verloor was is haast niets kwijt aan spiermassa. Hopelijk gaay dat weer zo. T is een gok  
10 okt 19 door lid: fitlifegoals
Lmao Ja ik weet zeker wat de definitie is. (Ter info heb de ALO gedaan) En ik bedoelde body builder als physique. Dan zie je er eerder uit als een fitness type.  
10 okt 19 door lid: AviaMar
Nogmaals op de foto is het uiteraard alles behalve super goed te zien alleen boven. En als je dan idd 70 kg weegt zonder vet dan moet je bijna wel een goed ontwikkeld onderlichaam hebben :-). Dus ben heel benieuwd voor je wat de body compositie test zegt en hoe het trainen gaat. Als je je buikspieren en alles al kan tellen tot hoeveel wil je cutten dan?  
10 okt 19 door lid: AviaMar
Wil er maar 2 kg af hebben😁. 1 kg is ook al mooi. Dus niets extreems. T is ook om weer ff in een gezonder routine te komen na de bulk periode. Die is wat uit de hand gelopen. Door mn losse vel hangt er een klein buikje over mn broek heen als ik zit. Die wil ik weg werken😜 
10 okt 19 door lid: fitlifegoals

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


fitlifegoals's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.