brelbe's Logboek, 20 sep 19

Daar is hij dan eindelijk, de Fitbit Versa 2!

(En ik was vandaag niet zo fanatiek met bewegen 🤣)

Bekijk Dieet Kalender, 20 september 2019:
1808 kcal Vet: 106,12g | Eiwit: 76,07g | Kolhy: 136,84g.   Ontbijt: Jumbo Magere Yoghurt, Appel, Ekoplaza Gebroken Lijnzaad, Pecannoten. Lunch: Avocado, Freshona Broccolimix, Gekookt Ei. Diner: Jumbo Chinese Roerbakgroenten, Zalm. Snacks/Andere: AH Excellent Droge Worst, Verkade Karamel Zeezout, Kruidvat Chocolade Pepernoten. meer...
2497 kcal Activiteit: Paardrijden - 30 minuten, Wandelen (Matig) - 5 km/h - 2 uren en 30 minuten, Rusten - 13 uren, Slapen - 8 uren. meer...

25 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik heb hem ook! super fijn ding.. had altijd de charge 2..is wel een hele vooruitgang  
20 sep 19 door lid: E.lena90
Ik kom van de charge HR! Welke opties gebruik jij allemaal? Ik ben niet zo van de appjes en mailtjes ontvangen, dat heb ik uitgeschakeld, wil dat bekijken wanneer het mij uitkomt 😜. Verder nog aan het ontdekken! 
20 sep 19 door lid: brelbe
Ik gebruik hem wel voor de appjes omdat ik op mijn werk mn telefoon niet de hele tijd kan bekijken en ik wel graag direct wil weten als er wat met mn kinderen is bijvoorbeeld.. verder gebruik ik hem voor het hardlopen, om mn stappen bij te houden en mn calorieën. En voor de tijd natuurlijk maar dat deed ik ook al met de charge 2. Verder ben ik m ook nog aan het ontdekken..  
20 sep 19 door lid: E.lena90
Ik zelf heb de polar ignite sinds een paar weken. Ook ik ben niet van de appjes en berichtjes, dus dat staat bij mij ook uit. Nu is deze eigenlijk alleen puur voor sport en herstel en ben erg blij me de informatie die ik hierover krijg. Ik weet nu bijvoorbeeld dat mijn slaap niet altijd even goed is, terwijl ik zelf het idee heb wel goed te slapen. Ik wist dit al wel na een slaaponderzoek in het ziekenhuis, maar nu zie ik ook wanneer het niet goed is en dat verklaard dan ook waarom ik me moe voel. 
21 sep 19 door lid: Ieke 10
Ja slaap vind ik ook interessant! En hartslag ook geinig. Zag van de week snachts een spin op de gang onderweg naar toilet, zie je snachts ineens een piek in Mn hartslag 🤣. Kon toen ook niet meer slapen🙈 
21 sep 19 door lid: brelbe
Er komt dan adrenaline vrij en daardoor ga je slecht slapen! 
21 sep 19 door lid: Ieke 10
Ik heb hem ook. Hij is echt fijn hè? Ik had de Alta HR. Deze is toch net wat prettiger in gebruik. 
24 sep 19 door lid: SeCa78
Heb nu toch ook maar de berichtjes en agenda ingeschakeld. Voelt hip haha. Vind het ook fijn dat je workouts enz kan trekken en dan zie je ook hoe snel je hartslag stijgt en zakt en of je in cardio of vetverbranding zit! En tracken van slaap heel nauwkeurig. Tot nu toe heel tevreden! 
25 sep 19 door lid: brelbe
Ok maar wat is nu het nut ervan? Als je slecht slaapt zou je dat heel snel merken. Als je constant op je arm moet kijken kan je net zogoed je telefoon op je bureau leggen. Ik vind het zonde geld.  
28 sep 19 door lid: HellRaver
Je kijkt ook niet tijdens je slaap. Maar de volgende dag zie je van goh ik heb zoveel % in diepe, lichte of rem slaap gezeten. En ik merk wel dat ik me fitter voel als ik meer uren slaap en dieper slaap, en als ik de patronen bekijk dan zie ik dat ik het diepste slaap als ik op een bepaald tijdstip ga slapen en de wekker zet, zo kun je erop inspelen.  
28 sep 19 door lid: brelbe
Mijn horloge geeft aan de hand van de slaap aan welke training die dag het best gevolgd kan worden aan de hand van je sportprofiel, daar door minder kans op onder- of overtraining. Ik zie ook dat het klopt omdat in dan ‘s nachts bij slecht slapen veel meer ademstops heb gehad. Ik weet dan gewoon dat ik het zo’n dag rustiger aan moet doen en ‘s middags even moet slapen. 
28 sep 19 door lid: Ieke 10
Als het echt zo betrouwbaar is, het slaap bijhouden. Maar meet hij dan alleen het aantal uren slaap als je het instelt dat je gaat slapen of ook als je overdag een keer in slaap valt? Zou ideaal zijn voor het bijhouden/inzicht krijgen. 
28 sep 19 door lid: Dappere-Dodo
Het horloge registreert zelf wanneer je in slaap valt en weer wakker wordt. Overdag registreert hij wel dat je slaapt maar krijg je geen analyse.  
28 sep 19 door lid: Ieke 10
Ja, horloge detecteert uit zichzelf mede op basis van je hartslag of je slaapt of niet. Als voorbeeld: ik sliep nu 2 nachten achter elkaar even veel uur, maar scoorde bij de ene nacht 78 punten (matig) en bij de ander 87 (goed). Als ik dan de patronen bekijk en associeer met wat ik op een dag gedaan heb dan kan ik daar op inspelen en mijn slaap verbeteren.  
28 sep 19 door lid: brelbe
Je kunt natuurlijk ook gewoon eerder naar bed gaan maar ik vind het een leuke manier om zo inzicht te krijgen 😄 Al was het tracken van slaap niet de hoofdreden van aanschaf.  
28 sep 19 door lid: brelbe

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


brelbe's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.