niekskesms1978's Logboek, 26 aug 19

Voor mij de ideale vervanger voor een pizza. Zelfs 2 stuks met de saus hebben nog minder kcal dan een pizza (en vullen beter). Persoonlijk vind ii die van de Aldi lekkerder dan die van "Lekker anders" (en goedkoper ook nog). Bon appetit!

Bekijk Dieet Kalender, 26 augustus 2019:
1627 kcal Vet: 40,65g | Eiwit: 50,70g | Kolhy: 267,06g.   Ontbijt: Banaan, Van Gilse Kristal Suiker, Arla Skyr Vanille, Aardbeien. Lunch: Croissant, Plus Rozijnenbroodje. Diner: Trophy Turkse Knoflooksaus, AH Ijsbergsla, Aldi Turkse Pizza. Snacks/Andere: Jonagold, Lay's Bugles Nacho Cheese, Koffie met Melk. meer...
2656 kcal Activiteit: Huishoudelijk Werk - 1 uur, Rusten - 15 uren, Slapen - 8 uren. meer...

15 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wat is het dan? Lijkt wel pizza 😇 
26 aug 19 door lid: LoveLasagna
Lamacuhn (Turkse pizza). Echt ideaal ik krijg er geen 2 op dus vanavond nog een snack haha. Ik zocht een makkelijke maaltijd voor de drukke dagen. Nou qua kcal is dit hem wel wat mij betreft. Klaar in 3 minuutjes. 
26 aug 19 door lid: niekskesms1978
Ja, die zijn lekker hé. Ik heb zojuist ook een lamachun met salade en witte kaas op. Heerlijk. 
26 aug 19 door lid: Arjoena
Ja echt heerlijk. Je kunt er alle kanten mee op. En ze vullen goed. Super snel klaar en netjes wat kcal betreft. Bij koolhydraatarm denk ik dat je buiten boord vliegt, maar bij kcal tellen wint die wat mij betreft in de race voor de snelle (maar vullende) maaltijd.  
26 aug 19 door lid: niekskesms1978
Bedankt voor de tip! volgende week heb ik een aantal makkelijke maaltijden nodig. Waarmee beleggen jullie ze zoal? 
26 aug 19 door lid: RunDisney
Rundisney mijn dochter en ik vinden het het lekkerst met knoflooksaus (dun smeren) en ijsbergsla en ui. Maar een vriendin houdt echt van vlees en die gooit er zelf nog vlees (diepvriesdöner) op. En doet er kaas in nog. Ik vind dat niet nodig in het smeersel zit al kip met kruiden en tomaat. Maar je kunt er echt alles op doen in principe. Oprollen, prikkertjes erin, snijden en klaar. En geloof me het vult echt, zelfs met alleen een beetje saus en sla 😉). 
26 aug 19 door lid: niekskesms1978
O ja en ik leg ze altijd even van te voren uit. En dan op de kop (dus smeersel naar onder) in de pan 2 minuten, half minuutje de kale kant nog bakken en klaar om te beleggen en oprollen. Bevroren moet je het 3 minuutjes langer in de pan leggen (zonder olie of boter). 
26 aug 19 door lid: niekskesms1978
Ik die vijf minuten in de oven 180°C. Daarna doe ik er ijsbergsla, komkommer, tomaat, rode ui en feta erop. Je jan m ook oprollen, maar ik eet m als een goed belegde pizza. 
26 aug 19 door lid: Arjoena
owwww héérlijk! Met komkommer, tomaat, rode ui en zelfgemaakte yoghurt knoflooksaus ❤❤❤ 
26 aug 19 door lid: Mariska!!
Bedankt voor de tips! 
26 aug 19 door lid: RunDisney



niekskesms1978's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.