fitlifegoals's Logboek, 21 aug 19

dit vond ik een leuke om te delen, voor mij zijn het 4: aangenomen worden op de kunstopleiding (24 van de 500 werden aangenomen), weer kunnen sporten en werken ondanks mn gezondheid, en de meest recente: een groter huis met tuin!

Bekijk Dieet Kalender, 21 augustus 2019:
2634 kcal Vet: 76,73g | Eiwit: 119,31g | Kolhy: 351,59g.   Ontbijt: Plus Mini Krentenbollen, Brinta Appel Rozijn, AH Amandelmelk Ongezoet, Konings Magere Naturel Kwark, Aardbeien. Lunch: Cup-A-Soup Extra Pasta & Champignon, Brinta Brinta, AH Amandelmelk Ongezoet, Hands Off My Chocolate Red Velvet & White Chocolate, Konings Magere Naturel Kwark. Diner: Lidl Magere Kwark, AH Andijvie Fijngesneden, AH Aardappelen (Iets Kruimig), Heinz Ketchup 50%, Vivera Vegetarische Groenteschijf. Snacks/Andere: AH Hollandse Aardbeien, Pom-Bär Chips. meer...

28 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Dat is mooi, 4 dromen vervuld. Geniet er van. 🍀  
21 aug 19 door lid: mo.mo3
oja, en het slank kunnen zijn! das de vierde haha. had op mn 12e een dietist die zei dat ik niet slank kon worden, kon ze zien aan mn polsen... mafkees. wat zijn jullie dromen die uitgekomen zijn?  
21 aug 19 door lid: fitlifegoals
Mooi😍 
21 aug 19 door lid: powervrouw!
Ik durf er nog niet helemaal op te vertrouwen maar het lijkt er op dat ik dit keer écht gewoon op gewicht kan blijven.😱 ( En aangezien ik al wat ouder ben zijn er in mijn leven gelukkig al meer dromen uitgekomen. Ik heb een leuke vent, twee mooie kinderen die tot dusver ook gezond en gelukkig in het leven staan, een lieve hond en knuffelkat, een fijne baan, een lekker huis, kortom ik ben een Lucky bastard. 🌞).  
21 aug 19 door lid: mo.mo3
Heel mooi. Van mij mijn reis naar New York en het krijgen van m’n baby. 
21 aug 19 door lid: Rodjan
Wat mooi allemaal!! Dat is mn volgende droom, kids krijgen en misschien een leuke vent vinden. We zullen zien 😁 
21 aug 19 door lid: fitlifegoals
Mooi!! Die van mij, het krijgen van onze zoon😍. Dat het afvallen en bewegen goed gelukt is! Alhoewel ik nu al een tijdje in een jojo zit, maar dat gaat ook goed komen😊. En natuurlijk dat ik van een super hoge bloeddruk naar een normale bloeddruk zonder medicijnen ben gegaan. 
21 aug 19 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Voor mij is dat, dat ik na jaren meerdere mislukte en heftige relaties te hebben gehad eindelijk rust heb gevonden bij een knappe vent die bij me past, die een stoere baan heeft, sportief gebouwd is en die mijn pittige karakter aankan maar tegelijkertijd ook zorgzaam en gevoelig is, vrijstaand woont met paarden en binnekort zijn eigen huis laat bouwen op een stuk vrije grond van zijn oma waardoor ik mijn droom van een hondenopvang beginnen waarschijnlijk ook kan najagen. Kortom alles waar ik niet van durfde te dromen. Voelt nog elke dag als een droom😊 
21 aug 19 door lid: kimmmerd
Oeh kim ik ben er blij voor je, maar anderzijds heb ik ook zoiets van: nooit je geluk van een ander laten afhangen he meis!  
21 aug 19 door lid: fitlifegoals
Mooi vraag, maar echt geen idee.. (beetje sneu haha) heb wel zat toekomstdromen. 😊 
21 aug 19 door lid: *Healthy86*
Voor mij is dat dat ik al 20 kilo ben afgevallen en dus een veel beter figuur heb en meer kleren me mooi staan. En dat ik een mooie baan heb als juf, dat ik een super lieve vriend heb waarmee ik verloofd ben, huis heb gekocht en trouwdatum heb gepland. Ben super gelukkig nu, zo leuk om nu te klussen en meubels uit te zoeken🤗mn volgende droom is om getrouwd te zijn💍❤ 
21 aug 19 door lid: Theopipo
Poeeeh lastig. Dat is dan op dit moment mijn autorijbewijs die ik 3,5 jaar geleden heb gehaald en kort geleden mijn MBO niveau 4 diploma heb mogen ophalen ☺️ 
21 aug 19 door lid: Warrigeboel
Gelukkig zijn met mijn man, huis en werk. Voor mij heb ik niet veel meer nodig. Wat lichter zou een kers op de taart zijn. 
21 aug 19 door lid: Arjoena
Mijn grootste droom was om een gezin te krijgen. Dit heb ik in drievoud gekregen met een super leuke man 😍 💖💖💖 De rest van onze dromen zijn dan niet zo belangrijk meer. 
21 aug 19 door lid: Roosmarijn2108

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


fitlifegoals's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.