Ketoveganist's Logboek, 03 aug 19

Nu ook weer sport houd ik de eiwitten goed bij!!

Bekijk Dieet Kalender, 03 augustus 2019:
2553 kcal Vet: 223,82g | Eiwit: 123,84g | Kolhy: 58,16g.   Ontbijt: AH Serranoham Gevuld met Roomkaas, Macadamia Noten, Maaslander Belegen 50+, Dekamarkt Sportknip. Lunch: Sinaasappelen. Snacks/Andere: AH Tapas Spekrolletjes met Roomkaas, Purition Coffee And Walnut, Purition Coffee & Walnut. meer...
3612 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

14 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Hi! Waar heb je deze vandaan? 
03 aug 19 door lid: lisaraaphorst
Ja dat zou ik ook wel willen weten. En wat zijn de voedingswaardes? Oke heb al even gegoogled. Holland Barret heeft ze i.e.g. Ik zoek al tijden naar een goede keto-shake. Is 't wat? 
03 aug 19 door lid: Wien67
Inderdaad bij Holland & Barret. De smaak is wat zwak (dus ik gooi er een kop koude koffie bij) en er zitten 9.5 khd per 100 gram in. Ik gebruik doorgaans "Premium Soja Proteïne poeder" ook bij H&B vandaan. Door zit nog geen 0,5 khd per 100 gram in en 92 gr eiwitten. Ook veel meer voedingsstoffen. (De coffee & walnut is voor de lekker). Ik mix het trouwens met Alpro unroasted Almond Unsweatened. Daar zitten namelijk geen koolhydraten in. 
03 aug 19 door lid: Ketoveganist
Ik heb een vraagje. Ik lees ‘keto’ in de reacties, is het dan alleen geschikt als je een keto dieet volgt, of kan dit ook als maaltijdvervanger of sportdrank ofzo? 
04 aug 19 door lid: Dappere-Dodo
Hi Inge, het is koolhydraatarm dus het kan voor iedereen hier. Als je niet tegen melk kan(lactose intolerantie) is het ook handig natuurlijk. Je moet wel een blender hebben want deze poeder meng je niet door alleen in een beker te schudden.  
04 aug 19 door lid: Ketoveganist

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Ketoveganist's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.