!nge74's Logboek, 06 jun 19

Het gaat door! In oktober krijg ik een buikwandcorrectie! Ontzettend spannend, maar ik wil het echt zo graag! Iemand ervaring hiermee?

29 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ja..ikke. Wat wil je weten?  
06 jun 19 door lid: annemiek rembil
Heel erg fijn voor je.👍🏻 
06 jun 19 door lid: smr47
Dank je wel smr47! 
06 jun 19 door lid: !nge74
@ Annemiek rembil, is de operatie zelf je mee of tegen gevallen? Heb je veel pijn gehad? En ben je blij met het resultaat? Heb je misschien nog tips voor mij?  
06 jun 19 door lid: !nge74
Super zeg! spannend! 
06 jun 19 door lid: D3N1S3.
De operatie viel mij erg mee. Was de eerste 3 dagen erg ziek vd hoofdpijn. Waarschijnlijk door de narcose? De pijn viel ook erg mee. Ik had een beetje de pech dat mijn pc vond dat ik (standaard) voor 2 dagen ziekenhuis moest betalen, maar de eerste dag al zei dat ik naar huis moest. Terwijl ik echt vreselijk beroerd was. Het litteken is echt heel mooi dun, daar ben ik tevreden over. Waar ik niet tevreden over ben is dat hij mij niet goed voorgelicht heeft over t resultaat. Het vet achter mijn maag kon hij niet weghalen, en is de bovenkant nog steeds boller. Hij had mij beter kunnen zeggen dat ik nog wat kg meer kwijt moest alvorens te opereren. Er was ook een assistent bij, ze deden het samen. Ik heb ook t idee dat links en rechts vd navel verschil in dikte zit , daardoor waarschijnlijk. Ik heb èrg lang krom gelopen 🥴, leek wel een oud vrouwtje. Als je meer privé dingen wilt horen, kan ik je een pb sturen? Laat maar weten dan. Uiteindelijk, ben ik er superblij mee !! Zou het zó weer doen. Nu kan ik een shirt dragen in mijn broeken , en staat nog leuk ook. Dat kon eerder niet. Dus qua uiterlijk heeft het mij zeker meer zelfvertrouwen gegeven.  
07 jun 19 door lid: annemiek rembil
krijg je dit vergoed? 
07 jun 19 door lid: linshelu
Och, dus het is niet helemaal vlekkeloos verlopen. Dat is erg jammer. Helemaal omdat zo’n operatie niet niks is. Wel fijn dat het allemaal goed te doen was. En dat je er blij mee bent! Bedankt voor je reactie. Mocht ik tegen die tijd vragen hebben dan weer ik je te vinden. 😉  
07 jun 19 door lid: !nge74
Ik krijg het helaas niet vergoed omdat het medisch niet noodzakelijk is. Dus ondertussen al flink gespaard. 😛 
07 jun 19 door lid: !nge74
Is goed. Laat het over je heen komen. Vast wat tips...schrijf je vragen op , en bedenk ze nu alvast. Ik weet niet of je al een gesprek had, vast wel. Een paar weken ervoor vast vitamine C nemen. En er is ook een forum. Misschien handig, want je weet van tevoren niet alles. Ik kreeg daar handige tips. Laat maar weten tegen die tijd 👍 , dan post ik ze wel. 
07 jun 19 door lid: annemiek rembil
Dank je wel Annemiek!  
07 jun 19 door lid: !nge74
Krijg je trouwens een kleine of een volledige Bwc?  
08 jun 19 door lid: annemiek rembil
Een volledige. Heb jij dat ook gehad?  
09 jun 19 door lid: !nge74
Ja, ook mijn navel "verplaatst". En wat extra beetje vet weggehaald. Vandaar dat ik denk dat er iets verschil zit links en rechts. 
09 jun 19 door lid: annemiek rembil

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


!nge74's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.