Elfje69's Logboek, 20 mei 19

Gevulde paprika's vanaaf, ik ben er GEK op. Helaas niet alle 7 voor moi, maar 2,5 is ook lekker ;-)

Bekijk Dieet Kalender, 20 mei 2019:
1473 kcal Vet: 90,09g | Eiwit: 82,73g | Kolhy: 78,48g.   Ontbijt: Nevo Nectarine, De Notenshop Notenmix Stukjes, Smaakt Gebroken Lijnzaad, Myprotein Impact Whey Protein, Konings Magere Naturel Kwark, Milbona Turkse Yoghurt. Lunch: Avocado's, Lidl Eiwitbrood, Chocola & Snoep, Avocado-Chocolade Truffels, Diner / Ovenschotels, Hartige Taart. Diner: Diner / Ovenschotels, Gevulde paprika's. Snacks/Andere: Energybars & balls, Pecan mini fat bomb bars, Gebak Klein, Aardbeiengebakjes "Harde Wener", Gebak Groot, Chocolade-Courgette Cake. meer...
612 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

30 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Jum!! Wat doe je er allemaal in? 
20 mei 19 door lid: *Tess86*
Voor 6 grote paprika's (nu iets kleiner, dus werden het er 7): Olijfolie 200 gr aubergine, in kleine blokjes 200 gr courgette, in kleine blokjes 100 gr ui, gesnipperd 3 tn knoflook 300 gr (biologisch) rundergehakt of tartaat blikje van 70 gr tomatenpuree blikje 400 gr tomatenblokjes 6 grote (rode?) paprika's Kruiden: peper/zout/oregano/(gerookte)paprika Oven voorverwarmen op 180 gr. Vulling bakken en sudderen. Kapje van paprika's snijden en leegmaken. Strak in schaal zetten zodat ze niet omvallen. Vulling erin, kapjes er weer op. Besprenkelen of besprayen met wat olijfolie. Héél klein beetje water onderin de schaal gieten. Paprika's in ongeveer 5 kwartier bruin en gaar bakken. (oven in de gaten houden, iedere oven is anders, soms wil je m net iets heter of koeler zetten) 
20 mei 19 door lid: Elfje69
Ik moet me toch maar eens meer gaan verdiepen in kruiden geloof ik. Gebruik ze wel veel, maar altijd zelfde combi.. vind het alleen lastig te bepalen nog. Kwestie van proberen denk ik? Bedankt voor het delen! 😙 
20 mei 19 door lid: *Tess86*
Is idd wel kwestie van beetje uitproberen. Maar je kan het toch ook altijd gewoon hier een beetje vragen? Tijmpje weet veel van kruiden, MargreethT ook, Ikke natuurlijk...en zo zijn er wel meer 🤗 
20 mei 19 door lid: Elfje69
Oeh, deze staan voor morgen op de planning. Wel met wat rijst en in de stoompan. Heerlijk vind ik ze! 
20 mei 19 door lid: Senna88
Nog een kruidentip voor de komijn liefhebber. Wanneer ik (zilvervlies) rijst heb gekookt en de rijst is afgegoten en al aan het nagaren, dan doe ik er wat karwijzaad door, smullen!! Ik eet altijd rijst bij mijn gevulde paprika's, vandaar de tip. Ojaah, en ik kook de rijst in water met een bouillonblokje, maar daar zijn de meningen over verdeeld volgens mij.. 
20 mei 19 door lid: snoezeloes79
Lekker hè snoezeloes, ik kook vaak al komijnzaad mee met de rijst (ik heb altijd rijst die je niet hoeft af te gieten). Maar doe ik alleen bij Indiase of Indonesische gerechten. Bij mediterrane gerechten doe ik liever een deel van het water vervangen door wat tomatenblokjes met sap. (uit blik). Maar goed, ik eet niet vaak rijst meer 🤪 
20 mei 19 door lid: Elfje69
oeh lekker! Dat heb ik gisteren gegeten 😀 
22 mei 19 door lid: Zonnetje inhuis

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Elfje69's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.